Manžel Adély koupil použitou skříňku na internetu: Překvapivý nález uvnitř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manžel Adély koupil použitou skříňku na internetu: Překvapivý nález uvnitř!

Stará skříňka byla plná bankovek.
Stará skříňka byla plná bankovek. (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

Obrovské překvapení zažil rumunský stavební dělník Samuel, který přes internet koupil skříňku z druhé ruky. Našel v ní totiž hotový poklad, ten si nenechal, ale urychleně ho vrátil.

Neuvěřitelnou situaci popsala tiskové agentuře AP jeho manželka Adela Staniciová. „Pojď sem, pojď se podívat, co jsem našel,“ křičel prý muž na manželku poté, co skříňku otevřel. K velkému překvapení manželů totiž byla plná bankovek v hodnotě 500 euro. „Byli jsme šokovaní. Celou noc jsme nemohli spát,“ dodala.

„Mysleli jsme, že to může být past,“ uvedla žena s tím, že druhý den se její manžel vydal do města Bichigi, kde žije původní majitel nábytku. Samuel na místě zjistil, že skříňka patřila otci prodávajícího, který před nedávnem zemřel. Přestože prodejce neměl o existenci peněz nejmenší tušení.

Samuel nález přiznal, překvapenému muži ale neřekl, jakou částku skříň ukrývá. „Když je uviděl, nemohl tomu uvěřit,“ dodala Staniciová. Čtyřnásobná matka přiznala, že muž jejich poctivost odměnil, kolik peněz jim z nalezených 95 tisíc eur věnoval, ale neprozradila.

Přečtěte si
Josef124
6. 8. 2022 • 20:55

Já jsem nakoupila už různý nábytek z bazaru z http­s://na­bytek­.bigin­zerce­.cz/ a v žádném nic nebylo . Taky jsem čekala, že najdu nějaký zapomenutý poklad a nic . I tak jsem měla ale z nábytku radost. Stál pár korun, jen ho stačilo obrousit a natřít a je jako nový. Hlavně ta kvalita dřeva se s tou, která je dnes, nedá vůbec srovnávat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.