Hvězda StarDance Mišík: Velký strach z dluhů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda StarDance Mišík: Velký strach z dluhů!

Adam Mišík
Adam Mišík (Foto Aha! – Pavel Machan, TV Nova, ara)

Když ho porotci ve StarDance kritizují, tváří se, jako by snědl kyselé hrozny. Adam Mišík (21) se chce totiž na parketu udržet zuby nehty. A víme proč! Do dalších kol ho nežene jen ego, ale také finance. Kvůli taneční soutěži zrušil koncerty a každou korunu mu polyká přestavba bytu. 

„Kluci z kapely to ještě neviděli, protože od té doby, co jsem v soutěži, jsem s nimi nemluvil. Snad kapela ještě funguje,“ vtipkoval zpěvák ještě před verdiktem poroty v prvním vypadávacím kole. „Museli jsme zrušit hodně koncertů, přece jen jsou to soboty. Ale nelituji toho. Tím jsem samozřejmě nechtěl nic naznačovat...“ dodal netrpělivě a pak jen těžko skrýval zklamaný výraz. „Pokud předvedete tak obrovský pohyb pánví jako tady, tak koncerty ještě seženete,“ setřel ho Zdeněk Chlopčík (61) a spolu s kolegy mu nadělil velmi malý počet bodů.



40 tisíc za kolo

Podle dokumentů, které má Aha! k dispozici, si zpěvák loni pořídil byt v pražské Bubenči, a dokonce se kvůli němu i zadlužil. Teď z něj má navíc staveniště. Kromě dvoumilionové hypotéky tak musí platit i nákladnou rekonstrukci. „Sem se chodím uklidňovat před sobotními večery ve StarDance,“ pozdravil Adam fanoušky na Instagramu ze svého hnízda, kde nezůstal kámen na kameni. Čtyřicet tisíc korun za každý odtančený díl se mu tak obzvlášť hodí.

Málo úsměvu
„Byli jsme hodně nervózní. Nikdo nikdy nechce vypadnout. S Monikou Bagárovou jsme byli poslední. Naštěstí to vyšlo,“ prozradila Aha! Mišíkova taneční partnerka Kateřina Krakowková (25). Pořád mu kladla na srdce, aby se více usmíval. „Museli jsme na něm makat,“ vtipkovala Kačka o Adamově úsměvu.

Šaty za 30 tisíc
Každé soutěžní kolo pro Kateřinu znamená kromě prestiže i korunky navíc, které potřebuje jako sůl. Na rozdíl od svých tanečních konkurentek si nemůže dovolit tolik šatů na soutěže, kolik by si přála. „Některé holky mívají třeba i patero šatů za rok, ale u mě to zatím bylo tak, že jedny jsou na latinu a jedny na standardní tance. Je to docela finančně náročné – v průměru vyjdou asi na třicet tisíc,“ postěžovala si Kateřina.

Mišík ve StarDance: Nejvíc se bojí ostudy a šlapání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
27. 10. 2018 • 11:45

To je ošklivej piskoř 👎

blamal
27. 10. 2018 • 10:11

Ten kluk je neco tak ohavnyho, ze kdykoli ho vidim, dela se mi soufl. Je tak osklivej a nesympatickej, ze to snad ani neni mozny. Vypada jak moučnej červ. Odpornej zjev,fakt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.