Princezna Diana žije! Oživila ji Anička Polívková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Princezna Diana žije! Oživila ji Anička Polívková

Anička Polívková se proměnila v Dianu.
Anička Polívková se proměnila v Dianu. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Už z ní udělali dekadentního elegána Goméze z Addamsovy rodiny či zádumčivého intelektuála Franze Kafku. Teď se ale Anna Polívková (39) mohla zaradovat. Už žádné pánské kalhoty, ale rovnou korunka pro princeznu!

Tentokrát se za ní snad musela přimluvit i bývalá manželka jejího táty Chantal Poullain (62), která každoročně výtěžek z kalendáře používá na projekty své nadace Archa Chantal. Předtím se totiž dcera Bolka Polívky (69) pod taktovkou maskérů měnila spíše k horšímu. K desetiletému výročí kalendáře Proměny se jí ale splnil sen a nadělili jí nejkrásnější britskou princeznu Dianu (†36).

Zkouška trpělivosti

Kdyby ale herečka tušila, kolik času stráví na vizážistické sesli, možná by v tu chvíli dala přednost nějakému tomu chlapovi. Aby byla co nejvíc podobná svému předobrazu, musela se nechat dlouhé hodiny česat a malovat. Největší zkouškou trpělivosti pak bylo zapletení korunky do vlasů. Blonďatou hřívu jí museli nejprve postříkat lakem v kostymérně, a pak přelakovávat snad po každém cvaknutí závěrky fotoaparátu. Náladu si Anička zlepšila až s oblečením bílé róby s vyšívanými korálky, která jí padla jako ulitá. Poznali byste v ní princeznu?

Svatební focení Polívkové a Geislerové: Jsou dvě nevěsty, bude ale jen jedna svatba! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
3. 10. 2018 • 10:38

A ať se snažili maskéři sebevíc, nenadělali nic..... Nezlobte se, ale to byl opravdu hloupý nápad, Polívková a princezna Diana ? Zbláznili jste se nebo co ????????????????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.