Jasmina Alagič práskla Rytmuse: Takhle rozhazuje miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jasmina Alagič práskla Rytmuse: Takhle rozhazuje miliony!

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský (Instagram)

Proč taková rychlost? Patrik Vrbovský (41) alias Rytmus dle Blesku koupil dům, kde bude samozřejmě bydlet s jeho láskou Jasminou Alagič (29). Zvláštní na tom každopádně je to, že koupil první dům, na který se byli podívat.

Tak tohle se často nevidí! Patrik Vrbovský, který se před časem rozešel s Darou Rolins a zamiloval se až po uši do moderátorky Jasminy Alagič, už zná rodinu své lásky a dokonce koupil nové luxusní hnízdečko. Za riskantní a neuvážené bychom mohli pokládat to, že si Rytmus koupil první dům, na který se byl s partnerkou podívat. Trochu podivné, že?! Přeci jenom nemovitosti za miliony se většinou kupují s větší rozvahou.

„…Zatím bydlíme v bytě, ale zařizujeme si nový dům, který koupil Patrik. Byl to první, na který jsme se šli podívat, a za hodinu byl náš, Patrik si sedl ke stolu a po chvilce prohlásil: Tohle je ono, tady budeme žít,“ pověděla Blesku Jasmina. My tak držíme palce, ať časem nelitují toho, že si neprohlédli více domů, kde by spolu mohli hnízdit.

 Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.