Dusno mezi Gottem a Drobným: NEČEKANÝ ZVRAT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dusno mezi Gottem a Drobným: NEČEKANÝ ZVRAT!

Je válečná sekera opravdu zakopána?!
Je válečná sekera opravdu zakopána?! (archiv)

Přátelství zpěváků skončilo v prosinci roku 2015, kdy Karel Gott (79) válčil s rakovinou. Tenkrát Milan Drobný (73) rozhlásil, že se stav ostře sledovaného pacienta zlepšil. To se ovšem nelíbilo Ivaně Gottové (42)! Jen ona je prý povolána ke sdělování informací do médií. Obě strany si posléze vyměnily pár ostrých slov a od té doby byl zpěvák párečkem z Bertramky zcela ignorován. Teď to ale vypadá na příběh se šťastným koncem!

K pozitivnímu obratu došlo během nedávného křtu kníhy "Jiří Krampol: Já a mých 222 dokonalých přátel" v jednom kasínu za Prahou. „Ahoj Milane,“ odpověděl Karel Gott na pozdrav Milana Drobného před kamerou webu Expres.cz a dodal: „Já mám těch přátel trošku víc než 222 a Milan tam patří.“

 

„Já jsem ho vždycky pozdravil a teď mě pozdravil i on. Moc mě to potěšilo, že začal myslet normálně. Pokud on bude chtít, rád se s ním potkám,“ zajásal přitom zcela překvapený Milan Drobný. Zda ke vzetí Drobného na milost přinutil Mistra objektiv kamery či jde o upřímné odpuštění, ukáže až čas.



Přečtěte si
xcarodejka
20. 9. 2018 • 13:07

Jsou různé typy lásek, různé vztahy. Když převažuje egoismus je láska spíše jejím paskvilem. Skutečná láska bývá mezi rodičem a dítětem, a ta nezná sobectví. Matka obětuje ze sebe cokoliv, nikdy neupřednostňuje svoje zájmy.

-bello-
20. 9. 2018 • 01:09

Posledních pár let nebylo dne, aby Mistr Kája nebyl v bulváru, nebylo dne, aby jeho žena "Ivanka " nebyla v bulváru a nebylo dne, kdy by Mistr Kája nevelebil její "nadání" být moderátorkou, muzikálovou hérečkou ( kdy , byť křoví, byla na programu jmenovaná před zpěvačkami s rolí) a nebylo dne, kdy by se ta příšerná Gott Family v médiích neprezentovala od poletování Ivany s prachovkou v jejich kuchyni až po lajntuchy s ksichtem Mistra Káji. A žili v sebeklamu, že jsou polobozi a všechny musí zajímat, co měli tedn den k večeři.A pak přišel den s rakovinou , Gott začal přepisovat majetek a stal se z něho ufňukaný chcípáček, co si myslel, že cokoli ( i kamarád ) mu přitíží. Drobný mu to teď natřel znova. Drobný vypadá na svůj věk skvěle a má ženu k sobě.Gott má machnu Ivanu, ženou asi těžko může být , tak je pečovatelkou.

rydlo
19. 9. 2018 • 21:08

Drobný už je otravný, jak se snaží stále zviditelnit na Gottovi! Drobný už je polozapomenutá prehistorie, ale nedá a nedá pokoj a pořád si bere Gotta do huby, jen aby se zviditelnil. Ale k ničemu mu to není, on lidi už nezajímá! Spíš dělá reklamu Gottovi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.