Drobný kontra Gottová: Pokus o smír skončil fiaskem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drobný kontra Gottová: Pokus o smír skončil fiaskem!

Konflikty mezi Milanem Drobným (72) a Karlem Gottem (77) se táhnou už od roku 2015. Zdá se však, že ani jeden ze zpěváků nechce jejich přátelství ukončit. Slavík proto dává svému kamarádovi rady, jak si usmířit jeho ženu Ivanku.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

petrmetr
03. 05. 2017 07:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
28. 04. 2017 00:51

No mě jen udivilo, že mluvčí káže starému kamarádovi Gotta, " že prošvihl šanci " jako by to byl malej kluk, co chce Mistrův podpis! Takhle mluvčí jednat nemá. Jenže, když Mistr dovolil mít ve firmě 3 hloupé mátohy, pak holt je to tak, jak si přeje. Drobného hlas v písních se mi líbí a s Gottem to mají fifty- fifty. Gotta já ráda nemám, Gottová je přírodní úkaz, ta si nevzala chlapa, ale Slavíky na piáně a kdyby jednala na úrovni, nedostalo by se rovným dílem " na hrubej pytel, hrubá záplata."

gaysknirem
27. 04. 2017 16:40

Nakonec se nedostatek vkusd nebo podměrečné Q jednoho dne projeví. Myslím, že by měli dát přeměřit všichni zúčastnění, to snad neuplatí.

defakto
27. 04. 2017 11:41

... celý tenhle článek je vymyšlený , Gott se s Drobným vůbec nebaví a nedává mu žádne rady na usmíření své ženy ! To jenom chorobomyslný Drobný za pomoci bulvárnych pisálků si vycucali z prstu tyhle informace , šíří je proto , aby vyprovokovali Karla a nebo jeho ženu k nějaké reakci , kterou by dál překroutili a mohli by dál psát další články o Gottových které zvyšují prodej jejich plátku.

eva666
27. 04. 2017 08:27

Ty vado hanainge, cos to požil za svinstvo? Nechceš jí raději zvracet na wécko?

mekanik
27. 04. 2017 06:25

tenhle ukřivděnej kamarád už dlouho nepsal jak mu máma Kárla Gotta říkala-Milánku dávejte mi na Káju pozor.nebo jak honili spolu dievky

eisenbieger
27. 04. 2017 06:24

koukam na ten jeji xicht tak si rikam ona si to dela s tou mluvci , pac domacimu uz tam nic nekvete a tahle to potrebujde ...si to navzajem, vyrstickujou

hejpockej
27. 04. 2017 05:50

pane Drobny, vy budete asi fakt magor. Gott Vam da dalsi sanci, a vy opet vsechno vytrubujete do medii a poustite si hubu na spacir. Radim Vam, pokud si chtete udrzet pratele, ZAVRETE si tu konecne tu VAsi HUBU. Bud se potrebujete na ukor jinych zviditelnovat anebo jste fakt tak blbej a nechapete to?

chakalaka
27. 04. 2017 00:50

Drobný je nula už dávno potřebuje se přes Mistra jen zviditelňovat.Je to prostě trapak.

hejpockej
27. 04. 2017 05:54

Gott nerekl do medii o Drobnym ani slovo. Mluvi jen o sobe. Zato Drobny neustale mele jen o Gottovi, to clovek jen zira, jak je trapnej.

lambrika
26. 04. 2017 18:24

Dost už bylo mistra i mistrové

bedna
26. 04. 2017 18:01

Nechápu, proč by se Ivana měla smiřovat s Drobným, snad má každý právo vybírat si, s kým se bude bavit a s kým ne. Drobný se do ní naváží, ale stále se potřebuje zviditelňovat přes Gotta a proto podlézá Ivaně přáním k narozeninám. Jak je to dlouho, co na nějaké akci Gott Drobného přehlížel, ani se na něj nepodíval a najednou mu radí, jak si usmířit Ivanu? Drobný už je za zenitem, tak je mu dobrá každá záminka o sobě dávat vědět, hlavně přes Gotta.

soorry
26. 04. 2017 17:04

Zakazovat někomu kamarády je pěkná blbost. Vždyť nějaký telefonní hovor nemůže nikomu nic udělat. Ty její zákazy jsou hnusné. Buď chce Gotta ovládat jak loutku a nebo závidí, že ona nemá žádné kamarády.

ellenic
26. 04. 2017 23:41

soorry Jak můžeš tvrdit, že Ivana chce svého manžela ovládat a ještě k tomu závidět, protože ona nemá kamarády. Větší blbost už snad není možné napsat. Budeš se divit, ale Ivana má své kamarádky a kamarády. Neměj péči .

hejpockej
27. 04. 2017 05:56

tohle neni kamarad. Kamarad nevytahuje soukromny veci o kamaradovi do medii. To se nedela. Podrazak je to a ne kamarad.

lokii
26. 04. 2017 16:28

Teda, jestli ji pan Drobny do prani napsal, ze si mysli, ze ona ovlada Karla vic, nez je zdravo, tak se ani nedivim, ze mu neodpovedela.
Mozna, se pan Drobny snazil o omluvu, ale timhle vyrokem - pokud to napsal - to naprosto zazdil.

defakto
26. 04. 2017 14:46

... přestante se navážet do Gotta a jeho manželky ! Ivana vytvorila Karlovi pěknou rodinku a jsou spolu štastní ! Stará se o jeho zdravotní stav , prožívá s ním všechno dobré i zlé .
Bohužel jsou lidi , kterým to právě vadí a rádi by jejich manželství rozvrátili , jeden z nich je Drobný , který vytváří intriky spolu s bulvárem , potřebují nějaký skandál aby bylo o čem psát !

hanainge
26. 04. 2017 14:42

Karel Gott na to poslouchal a choval se tak, jako manažer, který má špatný charakter, mu doporučil. Zřejmě Karel Gott dosud neměl dost času, přemýšlet spravedlivé o věcech, jinak by se tak nespravedlivý nechoval.

Ve skutečnosti Karel Gott dlouho žije sám v jeho vile na Bertramce, protože Karel Gott má velký strach spojit se v lásce s ženou, protože Karel Gott několikrát měl smůlu s ženami. To lze poznávat částečně na obrazech, které Karel Gott namaloval. Falešné spolupracovníky Karla Gotta, které v minulosti způsobili pletichy a jsou žádostivé peněz i chtějí senzaci , doporučili Karlu Gottovi se tak chovat, aby Karel Gott byl manželem Ivany Macháčkové a otcem 4 dcer, aby Karel Gott měl klid, což je nespravedlivý.

Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta.

V říjnu 2015 Karel Gott bohužel dostal velmi silnou chřipku, která velmi dlouho trvalo a proto Karel Gott byl několikrát, ale jenom ambulantní v nemocnice. Operaci srdce, břícha, střev a rakovinu Karel Gott nikdy neměl. To jsou fakty.

Dále je pravda, že Karel Gott nikdy nekoupil roubenku v Doubici a Karel Gott nepřepsal svůj majetek i agenturu Ivaně Macháčkové a je fakt, že Ivana Macháčková s termíny Karla Gotta nic nedělá, protože Ivana Macháčková není manažerkou Karla Gotta a Ivana Macháčková nemá u Karlu Gottovi nic hledat, protože Ivana Macháčková to nemyslí dobře s Karlem Gottem.

Karel Gott mezitím velmi lituje falešnou reklamu a je na místě, aby novináři a Ivana Macháčková konečně nechali Karla Gotta v klidu.

hanainge
26. 04. 2017 14:38

Výše uvedený článek jenom částečně je pravda, co se týká slova Karla Gotta, že doma všechno je v pořádku, protože ve skutečnosti Karel Gott vůbec nežije s Ivanou Macháčkovou. To je opravdu fakt.
Je na místě i čase, aby konečně vyšla pravda o Karlu Gottovi. Není pravda, aby Karel Gott byl ženatý i aby Karel Gott byl otcem 4 dcer. Jeho domnělá manželka neustále se jmenuje Ivana Macháčková a pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač. To všechno už potvrdil pan Felix Slováček. Ve skutečnosti Karel Gott nemiluje Ivanu Macháčkovou i obráceně. Ivana Macháčková je velmi nestydatá ženská, protože jenom chce slávu, peníze, moc a chce celebrity využít a proto Ivana Macháčková v Praze už často měla vztahy s novináři a muži, které jsou koncertní pořadateli. Ivana Macháčková chce být na veřejnosti.
Už často Ivana Macháčková nechala zhotovit i zveřejnit fotomontáže s Karlem Gottem. Dále Ivana Macháčková nechala padělat televizní vysílání s Karlem Gottem, což znamená, že Ivana Macháčková nechala se ustanovit jako montáž do vysílání s digitální televizní technikou.
Charlottka Ella je jedinou dcerou Ivany Macháčkové. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák muzikálů Martin Pošta, který se narodil dne 06.11.1966. Časopis „S tebou mě baví život“ zveřejnil v listopadu 2006 fotky a článek s Martinem Poštou a dcerkou Charlottkou Ellou na klíně. Martin Pošta už se přiznal, že měl milenecký vztah s Ivanou Macháčkovou. Charlottka Ella je Martinu Poště velmi podobná.
Nelly Žofie, která je prý nejmladší dcerou Karla Gotta, ve skutečnosti má úplně jiné rodiči. Její matkou je Michaela, která je přítelkyni Ivany Macháčkové a její otcem je mladý a brunet partner paní Michaely. Nelly Žofie žije s matkou Michaelou a otcem v Kladnu.
V roce 1991 lhal závistivý muž v televizi RTL, aby Karel Gott byl homosexuál. Na to bývalý německý manažer Karla Gotta mu doporučil se tak chovat, aby Karel Gott měl ještě druhou dceru, která se jmenuje Lucie. Bohužel Karel Gott na to posloucha

detektif_shtika
26. 04. 2017 14:05

Tak že je Drobný tak trochu picas, o tom žádná, ale že Macháčková je vych*aná jako díra do ledu, to je snad všem jasné. Všichni ji nesnáší, totálně všichni, ale jelikož ji ještě z úcty ke Karlovi někteří pro jistotu mažou med kolem huby, tak má stále nosánek nahoru, protože si myslí, že to dotyční myslí upřímně! Dojde času, kdy po ní ani pes neštěkne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.