Ovládá Ivana Gottová telefon svého slavného manžela, nebo ne? To je otázka, která momentálně leží v hlavě Karlovým dlouholetým přátelům a kolegům. Milana Drobného Ivana obvinila ze lži, jenže on není ani zdaleka jediný, kdo se mu nedovolal.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Blesku...styďte se!!!! Narušujete soukromí člověka po těžké léčbě!!! Hanba vám! A k panu Drobnému - neopřela bych si o něj ani kolo, aby něco nechytlo!!! Před lety jsem s ním četla rozhovor. V podobném štvavém plátku jako je Blesk!!! Nechutné to bylo od začátku až do konce...když se tam Drobnej vyblejval co je on za kance!!! Nedivím se paní Ivaně, že s takovým primitivem nechce nic mít!!!! A vy se nad sebou zamyslete...i vám se může stát, že budete chtít klid k žití!!!!
amplituda = Marfuše jsi se nějak zapomněla,že jsi za babu,..ta amplituda.. nebo nevíš co je to skloňovat...tak jak to je..by jsi srazil nebo srazila...hahahahaha
defakto Drobný už dávno není v kurzu, žádný hit také nenazpíval a z toho, co nazpíval v minulém století se toho už v rádiu také moc nehraje . Teď se o něm alespoň píše, tak je možná hodně spokojený .
To by bylo lidí, co by mu denně volalo.Ivanka ho jen chrání, aby byl v klidu.Při tak závažné nemoci musí mít hlavně klid.Já sama vím, jak lidé, i když v dobré víře, v nemoci dovedou být až otravní, dotazováním, jak člověku je.Já v nemoci nechtěla vůbec nikoho vidět a Ivanka jen respektovala jeho přání, nic více.Tak jí neodsuzujte, měla k tomu důvod.