Ivana obviňuje zpěváka ze lži! Jenže Drobný není sám, kdo se Gottovi nedovolal… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana obviňuje zpěváka ze lži! Jenže Drobný není sám, kdo se Gottovi nedovolal…

Podle Gottové Milan Drobný lže.
Podle Gottové Milan Drobný lže. (Foto: CNC, Martin Pekárek, ara)

Ovládá Ivana Gottová telefon svého slavného manžela, nebo ne? To je otázka, která momentálně leží v hlavě Karlovým dlouholetým přátelům a kolegům. Milana Drobného Ivana obvinila ze lži, jenže on není ani zdaleka jediný, kdo se mu nedovolal.

Zpěvák Milan Drobný prozradil, jakou scénu zažil s Ivanou Gottovou poté, co o svém dlouholetém kamarádovi promluvil před novináři. „Ztropila scénu. Druhý den volala a křičela na mě, že maže mé číslo z mobilu! Že o Karlovi smí do médií mluvit jen ona,“ popsal zpěvák. 

Ivana však s jeho tvrzením nesouhlasí. „Paní Gottová si s panem Drobným v žádném případě netelefonovala, a tudíž na něj nemohla ani křičet, jak zcela lživě a urážlivě uvádí pan Drobný. Na žádost pana Gotta mu pouze poslala jedinou SMS zprávu, a to v polovině loňského roku, kdy byl pan Gott na počátku onkologické léčby. A z toho důvodu, že panu Gottovi vadilo, že vynesl do médií informace z jejich soukromého telefonického rozhovoru,“ uvedla pro Blesk tisková mluvčí Gottových Aneta Stolzová.

 Mezi tvrzeními Ivany Gottové a zpěváka Drobného je skutečně velký rozpor. Zajímavé však je, že drobný není jediným z Mistrových přátel, kdo se mu nedovolal. Podobný problém má i Jitka Zelenková a Karel Štědrý. Lucie Bílá přiznala, že rovnou volá jeho manželce. „Ivana mě i další kolegy poprosila, abychom, pokud chceme s Karlem komunikovat, telefonovali jí. A já to dodržuji,“ svěřila Blesku. A přes manželku komunikuje i Hanka Zagorová s manželem. „Neměli jsme s Haničkou dlouho na Karla nové telefonní číslo, všechno řešíme s jeho ženou,“ přiznal Margita.

Vše o Karlu Gottovi najdete ZDE!

 



Přečtěte si
chakalaka
13. 8. 2016 • 23:19

Pan Drobný až si udělá pořádek ve svém životě a pak upozorňuje našeho Mistra pana Gotta.!!!

ararat
13. 8. 2016 • 18:16

TY JSI šmejd..

ararat
13. 8. 2016 • 10:54

chakalaka,TAK A TEĎ NĚCO O SOBĚ NAPIŠ,TY JSI KDO NEBO CO,O TEBE SNAD NĚKDO ZAKOPL?TAKY JSI NICKA..A TAK NEZÁVIĎ

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.