Vondráčková v šoku: Plekanec chce na synech šetřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková v šoku: Plekanec chce na synech šetřit!

Tomáš Plekanec, Lucie Vondráčková
Tomáš Plekanec, Lucie Vondráčková (Foto Aha! - Mária Rušinová, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Je tomu více jak jeden měsíc, kdy hokejista Tomáš Plekanec (35) na sociální síti oznámil rozchod se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (38). Dvojice nyní řeší vše, co se týče rozvodu, zejména ohledně dětí. Hokejista zatím nabídl zpěvačce čátku, která by měla pokrýt výživné na děti, suma je ale  s ohledem na Plekancovy příjmy nízká.

I přesto, že se jejich cesta po sedmi letech manželství rozdělila, vždy budou rodiči synů Adama (3) a Matyáše (6), jejichž blaho je u rodičů vždy na prvním místě. Právě v jejich zájmu se dvojice shodla alespoň na tom, že si přejí, aby jejich děti byly rozvodem co nejméně zasažené.

Dvojice uzavřela dohodu, že nebudou v médiích o synech hovořit, a už vůbec nehodlají veřejně rozebírat, jak děti rozvod zvládají. „My jsme s Tomášem domluvili, že odteď už o ničem nebudeme mluvit,“ řekla týdeníku Sedmička Vondráčková.

Jelikož nemá dvojice vyřešené majetkové vypořádání, určil si a posléze nabídl hokejista sumu, ze které mají do té doby v zahraničí žít. Údajně to je ovšem tak malá částka, že to Vondráčkovou překvapilo. „Vzhledem k tomu, že ty peníze jsou především pro syny, protože Lucie si dokáže vydělávat víc než dost, moc se nepředal,“ řekl informátor týdeníku Sedmička.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lekno
27. 9. 2018 • 18:25

Tie nadpisy sú už fakt trapné - pravidelne hádžu špinu na Tomáša P. Keď autor článku považuje mesačnú sumu na výživné pre deti od T.P. za nízku, prečo neuvedie výšku tejto sumy ? Nech aj my - bežní smrteľníci si možeme urobiť vlastný názor, či je suma nízka alebo primeraná. Totižto Lucii V. sa skutočne mohla zdať nízka, keď sa jej zdal nízky aj povodný návrh od T.P., že bude od neho dostávať po rozvode na deti 60 000 CZK mesačne, nerátam nehnuteľnosti a ďalšie príjmy. Pre normálnu ženu by to bolo veľkorysá ponuka, ale Lucii V. to nestačilo - samozrejme, že jej nebude stačiť ani teraz .. Nestačí nikdy - pokiaľ sa nedostane k celému finančnému majetku, ktorý zarobil T.P. za 7 rokov ich manželstva.

fido2
24. 9. 2018 • 15:59

Nejlépe by udělala, kdyby se vrátila s dětmi do Čech. Školy tady máme dobré i francouzské. Ta kanadská nebude nic moc. Kluci by o moc nepřišli a měla by tu rodiče.Strašit v Kanadě a čekat na korunku od šetřílka nikomu z nich nepomůže a navíc, tady by si našla i nějakého toho jedovatého hádka, aby nebyla sama...

Uživatel_6347
24. 9. 2018 • 12:09

skp705 ano mene je nekdy vice. Z me zkusenosti pratel, ci znamych si deti kteri zily skromne vedou daleko lepe, nez deti z bohatsich rodin.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.