Tohle se Vondráčkové líbit nebude: Právnička Plekance promluvila o předmanželské smlouvě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle se Vondráčkové líbit nebude: Právnička Plekance promluvila o předmanželské smlouvě!

Odejde zpěvačka od rozvodu pouze s výživným na jejich syny?
Odejde zpěvačka od rozvodu pouze s výživným na jejich syny? (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Facebook.com, profimedia.cz)

Řešení rozvodu mezi zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (38) a hokejistou Tomášem Plekancem (35) je v plném proudu. Dvojice ve společnosti svých právních zástupců usedla u kulatého stolu a kromě péče o děti se řešilo i to, s kolika penězi by měla zpěvačka ze svazku odejít. Vondráčková se cení na sedm milionů dolarů, zatímco Plekanec se ohání předmanželskou smlouvou.

„Podepsala jsem ji, byla jsem zamilovaná a zamilovanost vidí růžově a v její budoucnosti se přece nic jako rozvod nemůže stát. Ale je fakt, že mě už tehdy známí upozorňovali, že je to přinejmenším velmi zvláštní. Pracuju celý svůj život a vždycky jsem se o sebe dokázala postarat sama. Podepisovat papír, ve kterém vám někdo, koho milujete, říká, že jste nic, je divný,“ svěřila se Blesku Vondráčková.

Naznačuje snad zpěvačka, že byla k podepsání předmanželské smlouvy donucena, těžko říct. Přitom po oznámení jejich rozchodu vyšlo najevo, že to byla právě Vondráčková, kdo si před sňatkem předmanželskou smlouvu vyžádal. „Doslova si vyžádala předmanželskou smlouvu. Pleky v té době už vydělával spoustu peněz – jen v roce, kdy se brali, poskočil jeho roční plat na pět milionů dolarů a ona nechtěla vypadat jako zlatokopka,“ řekl Blesku zdroj z okolí zpěvačky.

Nyní se však očekává, že hokejista bude muset vyplatit v přepočtu 119 milionů korun a víc jak půl milionu měsíčně jako výživné pro manželku. Jenže podle právničky Lenky Radoňové, která zastupuje v rozvodovém řízení Plekance, je předmanželská smlouva platná. Pokud by to byla pravda, odejde zpěvačka od rozvodu pouze s výživným na jejich syny Adama (3) a Matyáše (6).

„Předmanželská smlouva byla uzavřena formou notářského zápisu. Notář má zvláštní právní postavení v českém právním řádu. Notář není právníkem ani jedné strany, je ze zákona povinen vystupovat zcela nestranně, to znamená, že nesmí poškozovat ani jednu stranu. Uzavření předmanželské smlouvy byla přítomna notářka a pokud by byla svědkem jakéhokoliv nátlaku na paní Vondráčkovou, notářský zápis by odmítla sepsat,“ uvedla pro eXtra.cz Radoňová.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jarmilah
3. 12. 2018 • 13:57

dobre napsane. Je to pravda.

lekno
20. 9. 2018 • 09:51

Citujem Lucie V : "Pracuju celý svůj život a vždycky jsem se o sebe dokázala postarat sama." Ak si ona stojí za týmto, prečo chce Tomáša P. obrať o celý majetok a nespolieha sa na to, že sa ona uživí svojou prácou ? Dobre vie a jej právni zástupci takisto, že T.P. nebude mocť hrať hokej do dochodkového veku a zarábať také vysoké sumy. Hokej je tvrdá drina a jej ide o čo ? Aby ju živil a obrovské sumy jej platil bez časového ohraničia, teda stále. Jej požiadavky mi pripadajú nielen protiprávne, až trestné, keďže to speje k okradnutiu celoživotných zárobkov Tomáša P. Ďalej - ako právne nazvať to, že Lucie V. nechala ich deti natáčať vo filme bez vedomia a súhlasu manžela ? Nie je to náhodou minimálne priestupok alebo protiprávny čin ? Ako bola za to sankciovaná ? Nič sa jej nestalo, len T.P. je očierňovaný večne v médiach. Ak sa Lucie cíti byť takým samostatným pracantom, čo sa tak hrabe za celým majetkom Tomáša P ? Malo by jej stačiť, čo jej on navrhoval na začiatku rozvodového konania, bola to hodne veľkorysá finančná ponuka, ale jej nestačí nič, pokiaľ ho neoberie o všetko. Deti už používa na zarábanie peňazí a jeho súhlas si na to nepýtala, až dodatočne, zrejme iba kvoli právnemu tlaku. Keby ten nebol, súhlas Tomáša jej je ukradnutý, tak jej na ňom záleží. Smutné, čo ostalo z "malej morskej víly". Pohádka a realita života nemajú toho veľa spoločného.

fido2
20. 9. 2018 • 09:43

Měla by se vráti do Čech a rýžovače milionů nechat v Kanadě. ..Klukům to stejně nepomůže a i u nás máme kvalitní francouzské školy. Hokejce sláva stoupla do hlavy a myslí si, že je bůhvíco. Lucce dost srazil sebevědomí. Měla by se konečně vzchopit. Držíme jí palce.

skp705
19. 9. 2018 • 21:19

dutchschulz a AliAlice, pani Vondrackove se nechce makat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.