Sexuolog Uzel odhalil vlastní soukromí! Takhle si s manželkou žijí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexuolog Uzel odhalil vlastní soukromí! Takhle si s manželkou žijí

Radim Uzel ukázal, jak bydlí v domku u Berounky.
Radim Uzel ukázal, jak bydlí v domku u Berounky. (Foto: Tonda Tran)

Rodiče MUDR. Radima Uzla byli lékárníci. Obchod měli přímo ve svém domku, který tak krásně voněl bylinkami. Pak se rodina musela přestěhovat do paneláku v Havířově. Po ukončení studií měl známý sexuolog s bydlením velké potíže, ale dnes se může chlubit krásným domečkem.

Když dostudoval medicínu, neměl podle Blesk tv Magazínu Radim Uzel dlouho kde bydlet. Spával dokonce i ve služebním pokoji v nemocnici. Pak se mu s manželkou podařilo získat byt v pražských Kobylisích a k tomu vyměnil opravenou chalupu na Moravě za zchátralou vilku v Černošicích.

Zchátralý domek u Berounky dali postupem času do pucu a dnes v něm bydlí na stálo. Pražský byt obsadil jejich vnuk, který je talentovaným fotografem. Jak se rekonstrukce povedla, podívejte v naší fotogalerii.



Přečtěte si
josefvyskoc
22. 9. 2018 • 16:22

Ale ten fejk s tim arginmaxem, to se vazne povedlo ! At dochtorskej prizna, kolik uz mu ty lentilky bez ucinku "hodily" !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.