Dara Rolins: Zbožňuje ženy! Bojkot chlapů kvůli Rytmusovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dara Rolins: Zbožňuje ženy! Bojkot chlapů kvůli Rytmusovi?

Zpěvačka Dara Rolins
Zpěvačka Dara Rolins (Facebook / Instagram)

Věk je u Dary Rolins pouhé číslo. Známá zpěvačka vypadá čím dále lépe a netají to, že za to hodně může plastika nosu, botox a ostatní procedury. Toto nezapírání je při nejmenším sympatické a spoustu známých dam, by se mělo inspirovat k upřímnosti. Dara se díky vzhledu a pozitivnímu myšlení stala i novou tváří kampaně Fandíme ženám a ženy prý zbožňuje!

„Já ženy zbožňuju a jsem pyšná, že jsem žena. Je důležité ženám neustále opakovat, jaké jsou krásné a co všechno mohou v životě dokázat. Proto mě potěšilo, když si mě vybrali za ambasadorku kampaně Fandíme ženám. Je to nejen pocta, ale současně i znamení, že něco je v pořádku.

Ženy cítí, že jsem upřímná, když o sobě píšu na Facebooku. Je to moje síla, že dokážu napsat, co cítím. A musím se pochlubit, že tato kampaň byla vlastně můj nápad. Inspirovaly mě k tomu moje sestra, herečka Zuzana Šebová, a tenistka Dominika Cibulková, které navzdory popularitě zůstaly lidské,“ odpověděla Rolins na otázku redakce Sedmičky, zda souhlasí s tím, že být ženou je úžasné. I když slovenská diva ženy obdivuje, terčem milostných hrátek zůstanou muži, a to i po těžkém rozchodu s rapperem Rytmusem, který se zamiloval do moderátorky Jasminy Alagič.

 Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video se připravuje ...



Přečtěte si
darafans@...
2. 9. 2018 • 12:42

To je zase článek na úrovni. Vzhledem k tomu, ze je Dara na dovče, nebylo co kopírovat z instagramu co?? Tak je lepší vyzvracet úvahu o tom, jesti se teď bude orientovat na ženy. Fakt ubohý...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.