Šafářová hrála před svým miláčkem: Striptýz pro Plekyho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šafářová hrála před svým miláčkem: Striptýz pro Plekyho

Šafářová zvažuje konec kariéry.
Šafářová zvažuje konec kariéry. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Profimedia.cz, Reuters, facebook)

Věděla, že se krčí v koutku za kurtem a nervózně jí mačká palce. I proto se Lucie Šafářová (31) chtěla na úvod grandslamového US Open předvést. Vyšlo jí to náramně, ovšem po výhře vyplašila fanoušky: co nevidět nejspíš seknu s tenisem!

Šest set kilometrů se za ní z Montrealu plahočil, jen aby ji zase viděl. Hokejový bourák Tomáš Plekanec (35), právě se rozvádějící se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, chtěl vidět svoji novou lásku »Šafi« v New Yorku v akci. A přinesl jí štěstí. „Na první utkání spokojenost, bylo to fajn. Cítím se dobře, snad se budu ještě zlepšovat,“ culila se Lucka.


Proti Chorvatce Martič do míčku řezala jako o život. Při podání jí sukénka divoce poletovala a zcela odhalovala strakaté elasťáky, což »Pleky« pobaveně sledoval. A Šafářová jásala, že je konečně zdravá. „Omezila jsem program a tělo díky tomu drží,“ prozradila.


Po US Open vyrazí jen na turnaj do Québeku, pak vynechá kompletní asijské turné. „Prostě se bojím,“ vysvětlila, že nechce zase chytnout nějakého bacila. A dál? „Bude záležet na mém žebříčku, jestli má cenu pokračovat,“ naznačila konec kariéry. Pak by měla konečně spoustu času na soukromí. A na Tomáše...
Předchozí Další

Na video s Lucií Šafářovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
2. 9. 2018 • 21:31

Také jí fandím. Je hezká a milá. Šafářová bude asi pěkně vypočítává a celkové je škaredší než Lucka.

josefvyskoc
30. 8. 2018 • 16:26

Divim se Flekancovi , ze si s jeho penezi a slavou neporidi nejakou stavnatou, sexypotunenou dvacitku. Ve dvaceti jsou divky na vrcholu fyzicke krasy a nemaj v hlave takovou kalkulacku, jako zivotem protrele, starnouci zeny. Flekanec by mel urcite z ceho vybirat. Stacilo by vyhlasit konkurz a tisice nadhernych divek by se predhanely ve fronte na slavneho bohatyra NHL !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.