Chudák Vondráčková! Takhle na ní Plekanec šetřil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chudák Vondráčková! Takhle na ní Plekanec šetřil

Plekanec prý Lucii nekoupil ani auto.
Plekanec prý Lucii nekoupil ani auto. (Foto Profimedia.cz, ara)

S rozvodem Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové vyplouvají na povrch nejrůznější zajímavosti z jejich manželského života. Jeden z příbuzných zpěvačky teď prozradil, jak hokejista v Kanadě na manželce šetřil.

Tomáš Plekanec sice jako profesionální hokejista vydělává miliony, ale rozhodně není nijak rozhazovačný. Podnikatel František Vondráček, který vzdáleným příbuzným Lucky teď tvrdí, že hokejista manželce příliš nedopřával.

„Nikdy nekoupil Lucii ani auto. Ani když byly v Kanadě mrazy a teplota klesla na minus čtyřicet pod nulou. Musela ty malé děti vláčet pěšky. Ona je ale skromná, říkala vždy, že chodí ráda pěšky. Dokonce když si jednou z bankomatu vybrala o tisíc dolarů víc na běžné potřeby, bylo hodně zle,“ prozradil Blesk.cz Vondráček.

Lucie Vondráčková se navíc podle něj neměla sebemenší tušení o příjmech manžela. „Nedozvěděla se ani, kolik je peněz na účtech nebo kde jsou jaké nemovitosti. Je to velice milá a skromná holka, rozhodně ne žádná zlatokopka,“ podotkl příbuzný. Pokud tedy Lucie zjistila, že Tomáš za sedm let společného manželství vydělal 380 milionů, je pochopitelné, že se kvůli vyšším alimentům chce rozvádět v Kanadě.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
panamira
5. 9. 2018 • 06:57

Ona je i bez Plekyho peněz milionářka a za vodou a může koupit si auťák i jiné věci ze svých a nemusí se ho ptát. Drží se hesla, co je tvoje je moje a co je moje potom ti je h o v n o . Prostě je ŽIDULE.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.