Romský pohřeb plný LUXUSU! To jste ještě neviděli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Romský pohřeb plný LUXUSU! To jste ještě neviděli

Slavného britského vozku Mikeyho Connorse zabil bezohledný řidič. Stovky příbuzných a kamarádů ho stylově vyprovodily do nebe.
Slavného britského vozku Mikeyho Connorse zabil bezohledný řidič. Stovky příbuzných a kamarádů ho stylově vyprovodily do nebe.  (Profimedia.cz)

Na pohřeb slavného vozky Mikey Connorse (†32) Británie jen tak nezapomene. Příbuzní pro něj nachystali opravdu honosné rozloučení.

Synovec hvězdy seriálu Největší romské svatby zemřel tragicky. 28. července ráno na silnici A2016 Eastern Way na předměstí Londýna. Mikey se zrovna účastnil závodu, když do jeho povozu narazilo auto. Vozka svým zraněním na místě podlehl a zemřel i jeho kůň. Toho musel veterinář uspat.

Na pohřeb v Surrey přijely desítky lidí. Pozůstalí přichystali nebožtíkovi opravdu velkolepé rozloučení. K vidění byla kolona 16 luxusních vozů značky Rolls-Royce Phantom a z květin byl vyroben koňský povoz i s jezdcem v životní velikosti. Velmi netradiční obřad si prohlédněte v naší fotogalerii.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.