Rybičky už Viki nezkusí! Tahle pedikúra se vůbec nepovedla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rybičky už Viki nezkusí! Tahle pedikúra se vůbec nepovedla

Victoria se v Thajsku nakazila nebezpečnou bakterií.
Victoria se v Thajsku nakazila nebezpečnou bakterií. (Foto: ara)

Victoria Curthoys stále doplácí na to, že na dovolené v Thajsku vyzkoušela rybí pedikúru. Akvárko se zdálo Australance čisté, že je ve vodě nebezpečná bakterie, ji ani trochu nenapadlo.

Nešťastnou proceduru Vicroria podstoupila v roce 2010, když byla v Thajsku na dovolené. Dlouhé dva roky lékařům trvalo, než odhalili, že se dívka nakazila bakterií shevanella, která začala požírat její kosti.

Tehdy sedmnáctiletou dívku noha nebolela, ale v roce 2012 jí musel být amputován palec u nohy, protože lékaři zjistili, že zákeřná bakterie začala požírat kost. Jenže odstranění palce příliš nepomohlo. Při chůzi totiž Victoria tlačila na ostatní čtyři prsty u nohy a bakterie se v otlacích a puchýřích objevila znovu. V následujících pěti letech tak mladá žena přišla o velkou část chodila, ale uvědomuje si, že to nemusí být konec jejího trápení.

I přes to, že nemoc se na jejím těle nenávratně podepsala, neztrácí Victoria optimismus a je šťastná. Pravidelně také sdílí snímky na sociální síti Instagram.

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.