Konec manželství Vondráčkové a Plekance: KRACH? ZAČALO TO SPOREM O DŮM?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec manželství Vondráčkové a Plekance: KRACH? ZAČALO TO SPOREM O DŮM?!

Tomáš oznámil konec vztahu s Luckou minulý týden.
Tomáš oznámil konec vztahu s Luckou minulý týden. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Daniel Černovský )

V jejich vztahu to začalo skřípat už před dvěma roky! Deníku Aha! se podařilo zjistit, že Tomáš Plekanec (35) odmítl na podzim roku 2016 pobývat s Lucií Vondráčkovou (38) v domě její rodiny ve Slatiňanech, který zrovna od jejích členů koupila. Proto ho zpěvačka vzápětí prodala.

„Lucie rodný dům svého táty a také tety Heleny odkoupila od všech majitelů jednotlivých podílů. Chtěla v něm budovat hnízdečko lásky pro sebe, svého muže a jejich syny. Jenže Tomáš odmítal do Slatiňan jezdit,“ řekl Aha! zdroj z okolí zpěvačky. „Měli tam trávit léto a veškerý čas, kdy jsou v Česku, ale to Tomáš nechtěl! Měl své přátelé a rodinu v Kladně, nechtěl být zavřený ve Slatiňanech. A taky se nemusel s Lucčiným tátou,“ dodal informátor. 

„Dům se připravuje k rekonstrukci. Má sestra Helena prodala svůj podíl své neteři Lucii. Do této chvíle nemělo cenu to rekonstruovat,“ tvrdil Jiří Vondráček (67) v době přepisu domu na svou dceru. Jenže jeho sestra i on se pak nestačili divit, když Lucie najednou opravy vzdala a celý dům loni v lednu prodala úplně novým majitelům, kteří ho nakonec dali do pucu.

Nenavštěvovali se

Nesympatie mezi zpěvaččiným otcem a jeho zeťem během manželství Plekance s Vondráčkovou způsobily, že hokejista nechodil na návštěvy k rodičům své ženy. Jiří Vondráček pro změnu nelétal za svou dcerou do Kanady. Tam ji navštěvovala jen maminka Hana. Podrobnosti se dočtete v dnešním magazínu Aha!TV.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Zasepsal
18. 8. 2018 • 07:49

Prodej domu ve Slatiňanech „mimo rodinu“ asi tetička Helena nenese s lehkým srdcem .....

illenne
16. 8. 2018 • 10:28

ivoadler Přát někomu, aby vypustil duši je hnusné adlere. To, že se Vám Lucie Vondráčková principiálně nelíbí, je jen Váš problém. Jen se divím, že Vás tak hodně zajímají články o ní . Vás si představuji jako nerudného, upachtěného chlapa, o kterého slušná inteligentní žena nezavadí . A diskuzím by jen prospělo, kdyby jste sem nelezl .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.