Martinu (29)podporuje přítel Michal: Jenže její proměnu teď stopli lékaři! Problémy kvůli obličeji... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Martinu (29)podporuje přítel Michal: Jenže její proměnu teď stopli lékaři! Problémy kvůli obličeji...

Martina Big
Martina Big (Foto: Facebook)

Německá glamour modelka Martina Big je v cestě za svým snem dost úspěšná. Blondýnka pocházející z Německa vždy chtěla mít velká prsa a být černoškou. Ač to zní neuvěřitelně, povedlo se jí to. Martina však stále není spokojená, jenže plastický chirurg její další přání nevyslyšel. Co by chtěla silikonová upravit tentokrát?

Proměna Martiny stála nemalé peníze, jen za plastiky prsou utratila přes 1,5 milionu korun. Podáváním injekcí se stala i černoškou, nezměnila se jí jen barva kůže, ale i očí a struktura vlasů. Oporou v jejím snažení je jí přítel Michal, dokonce ho pobláznila natolik, že i on se rozhodl proměnit v černocha.

Martina už se změnila natolik, že jí nepozná snad ani vlastní máma, jenže ona stále není spokojená. Evropské rysy totiž její obličej nezapře a ona to moc dobře ví. Rozhodla se tedy pro další plastiku, chtěla by totiž africký nos. Jenže lékaři její prosby nevyslyšeli, s další plastikou má prý Martina ještě počkat. Mrkněte do naší fotogalerie a posuďte, zda Martina vůbec ještě vůbec nějaký zákrok potřebuje.

 Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Inka
29. 7. 2018 • 11:50

..tak to je zatím to nejodpornější, co jsem viděla... To černo bílé , škaredé a silikonové, nejde nazvat ani padělkem...😂😂

Platenik
28. 7. 2018 • 13:47

Hnus...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.