Patrasová po generálce: Kůže nití vytáhlá, špeky z břicha odsáté | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová po generálce: Kůže nití vytáhlá, špeky z břicha odsáté

Dáda zůstala na Štědrý večer bez manžela i přítele.
Dáda zůstala na Štědrý večer bez manžela i přítele. (Archiv Blesku, herminapress.cz, Facebook)

Do boje se stárnutím se pustila Dáda Patrasová (61, na snímku).

Nejen kvůli tomu, aby nevěrnému manželovi Felixi Slováčkovi (74) ukázala, že udělal chybu, když ji vyměnil za malířku Lucii Gelemovou (34). Královna dětských srdcí si nechala odstranit přebytečný tuk na břiše a vypnout obličej speciálními nitěmi. „Začala jsem konečně myslet také na sebe,“ svěřila herečka.

 Dáda Patrasová - o uměleckém talentu v rodině



Přečtěte si
eremita
28. 4. 2018 • 23:30

Proč si tak škodí? Holt v důchodovém věku není nikdo bez stop, které zanechaly roky. Života. Patrasová se dopracovala k výrazu ustaraného asiata, oči zešikmené, mimika minimální, krk krůtí se nevyrovná ani sebelepšími plastikami.

-bello-
3. 3. 2018 • 09:40

Já jsem ji nikdy neměla ráda, ale od doby, co jí provedl Slováček tohle, ji lituji a chápu, že se brání smutku a zoufalství jak se dá. Kecy, že on vydělával víc jsou jen kecy.Ona dokázala s blbou Julií vydělat majlant.Asi ji štve, že on ty peníze rve do " umělkyně" Gelemové , která ( po pravdě) vedle Slováčka prokoukla. Z cuchty je upravená ženská, které by to i slušelo, kdyby neměla křivý nohy tvaru a la slon Patrasová by měla jít na léčení .Jakmile by přestala pít, určitě by byla hezčí a život by ji bavil dál.Ona je prostě osamělá a to je zlý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.