Petr Čech králem pěvecké soutěže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Čech králem pěvecké soutěže!

Petr Čech
Petr Čech (Foto: Instagram)

Zvládne chytat míče, hrát na bicí i malovat obrazy, teď se všeuměl Petr Čech (36) blýskl v další roli.  Během asijského turné fotbalistů Arsenalu exceloval s mikrofonem v ruce coby raper!

Londýňané v létě koupili do brány německého šikulu Lena a veterán »Čechíno« se zdál být na odpis. „Nikam nejdu, chci se poprat o místo,“ vzkázal s úsměvem fanouškům. A teď přidal další důkaz, že z něj není žádný mrzout, který na všechny vrčí a kope kolem sebe. Během týmového večírku na hotelu v Singapuru vyslyšel skandování spoluhráčů, aby něco zazpíval. Petr se zkušeně chopil mikrofonu a spustil: „Hej, kluci, jsme tady v Singapuru. Donutili jste mne zpívat, a to ku*rva není cool. Tahle cesta je tak dlouhá. A já se nemůžu dočkat zku*veného domova,“ sypal ze sebe coby správný raper vulgarity. On, takový slušňák! Borci Arsenalu řvali nadšením, útočník Pierre-Emerick Aubameyang vše natočil na mo a zveřejnil na Instagramu. Je jasné, že pokud sami hráči dostanou šanci volit brankářskou jedničku, budou hlasovat pro Čecha!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.