Vlasové hrátky topmodelky Pavlíny Němcové: Nejdřív lokny, pak hřebíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vlasové hrátky topmodelky Pavlíny Němcové: Nejdřív lokny, pak hřebíky!

Jindy rovné prameny jí kadeřník něžně navlnil.
Jindy rovné prameny jí kadeřník něžně navlnil. (Foto pro Aha! – Lukáš Dvořák)

Rozpustilé lokny nebo rafinovaný culík. Topmodelka Pavlína Němcová (45) opustila nudné vody rozpuštěných vlasů a nechala kadeřnického mága, aby si pohrál s její hřívou. Výsledek stál za to!

Zatímco její kolegyně z branže si prodlužují vlasy umělými prameny, její hustá hříva je prý dílem přírody. Držet se při zemi teď ale topmodelku přestalo bavit a kadeřnikovi Michalu Zapomělovi kývla na rozpustilé vlasové kreace. Při focení nové reklamní kampaně jí prameny nejdřív natočil do něžných vln, pak jí je jako antické bohyni svázal do rozpustilého drdolu. A nakonec je uhladil do precizně hladkého účesu jako hřebíky.


„Nejlepší spolupráce vzniká vždy s lidmi, se kterými cítíte všechno stejně a je vám s nimi dobře. Nemusíte nic říkat a ta energie mezi vámi existuje. U Michala to nastalo prakticky ihned, jak započala naše spolupráce,“ pochvaluje si Pavlína.

Na video s Pavlínou Němcovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.