Topmodelka Pavlína Němcová hvězdou V.I.P. vražd: Zalili ji do betonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Topmodelka Pavlína Němcová hvězdou V.I.P. vražd: Zalili ji do betonu!

Modelka Pavlína Němcová
Modelka Pavlína Němcová (Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát)

 Velké manévry kvůli hvězdě! Ani vlásek na hlavě se nesměl zkřivit topmodelce Pavlíně Němcové (43), která se objeví v dnešním díle primáckého krimiseriálu V.I.P. vraždy. A to jí přitom scénář předepisoval, že má být zalitá do betonu!

Přestože Pavlína představuje zavražděnou ředitelku galerie, kterou vrah zabetonuje do obří sochy a jejíž bezvládné tělo náhodu najdou v rozbitém torzu, nemusela si kvůli tomu ani lehnout na podlahu. „Štáb nechtěl riskovat ani sebemenší zranění, proto ji nahradila dublérka,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení. Divák to prý ale nemá šanci poznat!


Na filmování tak Němcové stačilo jen pár hodin. „Na plac nastupovala už ráno v pět dvacet, natáčení v galerii pro ni začalo ve tři čtvrtě na sedm a končila odpoledne, protože měla jen dva obrazy,“ dodal zdroj. 

Na video s Pavlínou Němcovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5650027
26. 6. 2023 • 17:34

Pavlíno, Tvoje matka byla zlá, zlá a ještě jednou ZLÁ UČITELKA RUŠTINY a DĚJEPISU!!!
Tvůj mladší bratr okrádal spolužáky na gymnáziu v Libni!!! Pak Míra "Bobánek", Tvůj mladší bratr okrádal rodiče, protože fetoval! Z gymplu ho vyhodili ani ředitel p. Kolín to nemohl ututlat! Pak rozmlátil Míra, Bobánek, byt rodičů! Přítelkyni, též feťačku, UMLÁTIL! Zemřel ve vězení! NIKDO! Ani Boban mladší bratr ošklivé P.N.! Starší bratr je lékař!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.