Herec Roman Zach: Potíže při natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Roman Zach: Potíže při natáčení!

Roman Zach je výborný herec.
Roman Zach je výborný herec. (pro Blesk – FTV Prima)

Oblíbený herec Roman Zach (44) patří mezi nejvyšší Čechy a zejména divačky si ho oblíbily nejen pro jeho charismatický pohled, ale také pro jeho vysokou postavu. Vysocí muži byli vždy pro ženy ideálem, ale herec si kromě pozitiv velmi dobře uvědomuje, jaké komplikace svou výškou občas způsobuje, zejména při natáčení!

Sehnat na herce s 206 centimetry výšky kalhoty, bundu nebo třeba boty je mnohdy nadlidský úkol. Kostymérky mají tedy čas od času s hercem pořádné trable. A když se vyřeší problém s oblečením, nastává problém u natáčení.

Na některé záběry je podle režiséra příliš vysoký, proto se na místě natáčení musí upravovat scénář. Zvláště v případě, že se nejedná o záběr zdálky. Zach musí točit vsedě, když má dialog s kolegou či kolegyní, kteří jsou menší než on, musí herec sedět a někdy dokonce i ležet! Jedině tak lze dorovnat výškový rozdíl.

Charismatický herec si ale na rozdíl od štábu nedělá se svou výškou těžkou hlavu. „Já s tím problém nemám, to mají jiní se mnou,“ řekl s úsměvem na rtech herec magazínu Sedmička.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.