Dalibor Janda: Velké životní rozhodnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dalibor Janda: Velké životní rozhodnutí

Dalibor Janda nepatří do starého železa.
Dalibor Janda nepatří do starého železa. (Foto Aha! – Martin Pekárek, ČTK, archív Dalibora Jandy)

I přesto, že se tomu těžko věří, Dalibor Janda (65) je již rok oficiálním důchodcem. Zpěvák nad možností zažádat o starobní důchod původně nejevil zájem a mával nad tím rukou, nyní se díky své účetní rozmyslel a hlásí se do důchodu!

Do důchodu nejde zpěvák tak úplně dobrovolně, dohnala ho k tomu zejména jistota, která zajistí klid v duši zpěváka a zabezpečí jeho rodinu. „Spíš jde o to, kdyby se cokoli se mnou stalo, ať mám vyřízený důchod. Aby po mně mohla žena něco dědit,“ přiznal se zpěvák podle magazinu Sedmička v pořadu Paparazzi.

Zároveň se také podělil o story, která jeho žádost provázela. První telefonát na úřad nebyl totiž příliš úspěšný. Janda si spletl číslo a dovolal se do jedné firmy a ani druhý pokus nebyl vydařený. „Paní dvakrát položila telefon a myslela si, že to je nějaký bulvár, který si v podstatě dělá srandu. A pak když jsem volal potřetí, říkal jsem: Opravdu jsem Dalibor Janda. A ona povídala: A vy jdete do důchodu?! Je to možný?! Řekl jsem: Jo! Já se hlásím do důchodu,“ svěřil se Janda se svou historkou v pořadu Paparazzi podle magazinu Sedmička.

Zpěvák je tedy oficiálně v důchodu, ale rozhodně nemá v plánu stát se nudným důchodcem se stařeckými neduhy. Janda má práce více než dost, a tak je jasné, že ho místo krmení holubů v parku uvidíte někde na podiu s kytarou v ruce.

 Hurikán Janda křtil kapelu New Element: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reflexx
18. 6. 2018 • 00:30

To hovado pisálkovský si to po sobě nepřečetlo, nebo je úplně debilní? Je v důchodĚ, uvidíte ho na pódiuM, co to dopérdele je?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.