Gelemová myje Slováčkovi hlavu: Žárlivé scény a výčitky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gelemová myje Slováčkovi hlavu: Žárlivé scény a výčitky!

Felix Slováček a Lucie Gelemová v O2 aréně.
Felix Slováček a Lucie Gelemová v O2 aréně. (Foto: Pavel Machan, archiv Blesku)

Má, co chtěl! Místo pozdních líbánek prý zažívá Felix Slováček (75) s milenkou docela slušné peklíčko. Co kazí našim hrdličkám domácí pohodu?!

„Ona je nejen urputná, ale i hodně žárlivá. Žárlí i na mě a na ségru Aničku. Vyčítá třeba někdy tátovi, proč není s ní, ale s námi, s jeho dětmi. Dál už bych to ale nechtěl rozebírat. To si musejí vyřešit sami,“ naprášil tátovu partnerku Lucii Gelemovou (35) jeho synáček Felix Slováček ml. (34) v Nedělním Blesku. 

 

A jak to má s Gelemovou aktuálně Slováček junior? „Ze začátku jsme komunikovali. Ptal jsem se jí, »co to jako je«. A ona na to, že je svobodný člověk a že si bude dělat, co chce. Tak to naši komunikaci uzavřelo,“ popsal vztahy na bodu mrazu mladý muzikant a dodal: „Podle mě chce být známá, chce být vidět, vidět jsou i její obrazy, což zvyšuje jejich cenu. A prostě se jí to takhle povedlo. Kdyby to nebyla Gelemová, byla by to nějaká jiná...“



Přečtěte si
13352
6. 6. 2018 • 09:33

no Vaše ego asi chrochtá blahem, co? ono to mladý maso hodně vydrží, pár chvil se stárnoucím namyšleným chlapem se dá zvládnout a má to svý výhody hlavní je štědrost, přes to vlak nejede

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.