Přiznání bývalé seriálové hvězdy Tomáše Krejčíře: Podruhé se oženil kvůli majetku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přiznání bývalé seriálové hvězdy Tomáše Krejčíře: Podruhé se oženil kvůli majetku!

Tomáš žil s Petrou sedm let, teď se vzali.
Tomáš žil s Petrou sedm let, teď se vzali. (Foto ara)

Podruhé se ženit nechtěl, ale milionový majetek ho před oltář rychle dostal! Tomáš Krejčíř (47) se chtěl se svou partnerkou Petrou (41), s níž podniká, pouze registrovat. Ale to není možné, tak přistoupil na svatbu.

Bývalá seriálová hvězda a také exmoderátor Snídaně s Novou se rozvedl s manželkou, s níž má tři děti (Doru, Davida, Adama). Kvůli nové ženě se také rozhodl opustit mormonskou církev, ve které byl dvacet let. Petra ho také zapojila do svého podnikání v oboru estetické a oční kliniky.

„Vždycky jsem si říkal, že už jednu svatbu za sebou mám, s Petrou se milujeme, a tak není důvod se podruhé ženit. Ani naše dvě děti nebyly důvod. Ale jak se nám začala rozrůstat firma, tak jsem si čím dál víc uvědomoval, že kdyby se jednomu něco stalo, mohl by to být průser. Chtěl jsem se s Petrou jen registrovat, ale to mohou jen homosexuálové, tudíž nezbývalo než se vzít,“ svěřil deníku Aha! Tomáš, který s manželkou vlastní kliniku a dalších 35 poboček. Netají se, že firmě se velmi dobře daří a jeho přáním je, aby aspoň jedno z pěti dětí bylo lékařem.

„Bohužel starší děti z prvního manželství studují úplně jiné školy, než je medicína, a mají jiné zájmy.  Nejmladší syn Samuel tvrdí, že bude doktorem, tak snad mu to vydrží,“ dodal se smíchem.

Herectví pověsil na hřebík
Tomáš Krejčíř dnes občas moderuje firemní akce, většinou svých kamarádů,. K herectví už by se podle svých slov nevrátil. Hrál hlavní roli v seriálu Rodinná pouta, resp. Velmi křehké vztahy, a pak se objevil také v Ordinaci v růžové zahradě.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.