Céline Dion v šoku: Obskočila ji fanynka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Céline Dion v šoku: Obskočila ji fanynka!

Celine Dion má zajímavý zážitek...
Celine Dion má zajímavý zážitek... (profimedia.cz)

Hvězdy se občas musejí potýkat s až příliš dotěrnými fanoušky, kteří to sice možná myslí dobře, ale celkově to přeženou. Naprostou profesionalitu předvedla třeba kanadská diva Céline Dion (49), když jí na pódium vtrhla paní, která očividně něčeho přebrala.

„To je fajn, že chceš být ke mně blíž,“ uvítala zpěvačka narušitelku – ale to ještě nečekala, co přijde. Dotyčná si slova přebrala po svém a navázala kontakt ještě intimnější. Zpěvačku objala, zvedla nohu a jala se pánví předvádět kopulační pohyby.

Mnohé by to zhnusilo nebo naštvalo, ale Céline to vzala s humorem, s otevřenou pusou teatrálně vyjekla... Pohotovým bodyguardům dala ale gestem pohov. Sama vzala fanynku za ruku a po dalším objetí ji doprovodila ze scény. „Víte co, někteří lidé to mají těžké,“ prohlásila pak napůl vlídně, napůl sarkasticky. „Díky všem za trpělivost.“

Céline Dion pro Vogue

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.