Zpěvačka Céline Dion má jasno: Poslední Vánoce s manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvačka Céline Dion má jasno: Poslední Vánoce s manželem!

Zpěvačka tuší, že jí rakovina vezme milovaného manžela už brzy.
Zpěvačka tuší, že jí rakovina vezme milovaného manžela už brzy. (Foto: ČTK)

Vánoce se blíží a všichni se těší na čas, který budou moci strávit v teple domova se svými blízkými. Kanadská zpěvačka Celine Dion (47) ale moc důvodů k radosti nemá – čekají ji poslední Vánoce s umírajícím manželem René Angélilem (73)...

René i jeho Céline jsou si takřka jisti, že těch příštích už se nedožije. „René však nechce dovolit, aby u štědrovečerní tabule panovala ponurá nálada,“ sdělil americkému časopisu Closer zdroj blízký zpěvačce s tím, že se zpěvačka snaží zůstat silná hlavně kvůli společným synům Renému Charlesovi (14), Nelsonovi (4) a Eddymu (4). „Samozřejmě se všichni snaží užít si každičký moment, protože vědí, že už jich moc nebude...“ Angélil čelí už několikátému ataku rakoviny, přičemž tentokrát je podle lékařů už jeho situace beznadějná...

Autor:  kat

Přečtěte si
mekanikk
8. 12. 2015 • 15:31

Oba znáš jistě osobně viď? Nebo to jsou dokonce tvoji příbuzní? A pokud nejsou rodina nebo je neznáš osobně tak je zná někdo z tvých blízkých To je v téměř každém tvém příspěvku... Nějak kálíš na komunikaci s mekem co se děje? Sranda by měla být!

va45
8. 12. 2015 • 13:12

Ono to tak není.Sice s nim má děti ale byla s jeho spermatem ,které měl zmražení ještě než onemocněl oplodněna. Je dobře si něco přečíst.Ona s tím nedělala žádné tajnosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.