Pilarová, Šebrle a spol…Co skrývají LEDNIČKY SLAVNÝCH? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pilarová, Šebrle a spol…Co skrývají LEDNIČKY SLAVNÝCH?

Pilarová jako u snědeného krámu na Drobného juká prdelka!
Pilarová jako u snědeného krámu na Drobného juká prdelka! (Foto Aha! – Tonda Tran, Mária Rušinová, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Lenka Hatašová, ara)

Většina slavných je v prosinci na roztrhání, a tak nechává nákupy na poslední chvíli. V některé ledničce by se proto myš zoufalstvím oběsila. Jinde ale nejde pomalu ani dveře otevřít, jak jsou plné.  

Zpěvačka Eva Pilarová (78): Lednička na dietě

U zpěvačky Evy Pilarové (78) vyhlášené kuchařky překvapivě zeje lednička prázdnotou. Vysvětlení je prosté. „Měla jsem hodně vystoupení s náročnými přejezdy. Beru to jako dar, že mě lidé chtějí slyšet a velice si to užívám. Navíc jedu na svátky za maminkou do Brna. Vánoční cukroví nám napečou milí příbuzní a přátelé.“

Zpěvák Milan Drobný (73): Mezi jídlem číhá prdelka

Milan Drobný (73) s manželkou Danou jsou ještě vlastně novomanželé a nakupují společně. „Ve výběru potravin se shodneme, v jejich konzumaci už méně. Žena se snaží, abych zhubl. Vánoční cukroví v krabici dala na zámek a do ledničky umístila ve výšce očí prdelku, abych dal pokoj a nelezl do ní,“ přiznává zpěvák se smíchem.

Herci Pavel (68) a Isabela Soukupovic (51): Cholesterolu se nebojí

Pavla čeká premiéra muzikálu Robinson- námořník z Yorku, ale musí se starat o nákupy pro celou rodinu. Lednici vévodí vajíčka. „K baletní školičce, kterou vedu už jednatřicet sezon jsem přibrala ještě spolupráci s nadnárodní společností, která dělá baletní pomůcky. Žiju život amerického herce, když netočím, pracuju,“ směje se Isabela.

Olympionik, moderátor Roman Šebrle (43): Labužník bez práce

Je bez starostí. Vánočních zásoby pro rodinu kompletně zajišťuje spolehlivá manželka Eva. „Já vlastně ke svému štěstí z lednice ani nic nepotřebuju - stačí mi, když tchýně z Moravy přiveze kýbl bramborového salátu a kapra ke štědrovečerní večeři a pak pár beden punčových řezů a minivěnečků ze své cukrárny. S tím si vystačím...“ přiznává.

Herečka Dáda Patrasová (61): Musí nakoupit

Je v jednom kole, má za sebou spoustu vystoupení pro děti a v rodinném muzikálu. Ale přece jen už stihli s manželem Felixem Slováčkem (74) nakoupit dárky a chystají se ještě vyrazit pro potřebný proviant. „Celá rodina i s malým Rafaelem se má na Vánoce sejít u nás, tak musíme ještě pořádně doplnit zásoby,“ upozorňuje Dáda.

Dietoložka Kateřina Cajthamlová (55): Chutě jako v těhotenství

Ukázalo se, že má v ledničce dobrůtky jako každý z nás. Paní doktorka je na kyselé. Nakládané okurky, zelí, houbičky. Knedlíky v ledničce ale nenajdete, na ty si paní domu nepotrpí. „Samozřejmě, že je důležité hlídat si, co jíte, ale stejně tak je podstatné se vedle toho hýbat. Když zhřešíte, vyražte na procházku. A u jídel čtěte složení!“ radí vesele Kateřina.

Zpěvačka Míša Nosková (34): Šampus se už chladí

Tady se berou svátky vážně. Míša Nosková s dcerou Eliškou už mají hotové perníčky a daly je pěkně uležet. Ledničce ale vévodí český sekt. „O svátcích má přece být pořádně veselo. Jinak jsem ještě na velký nákup neměla kvůli práci čas. Chystám se vyrazit až 23. prosince, vím , že asi bude hodně lidí, ale jinak to nešlo.“

Na video s Patrasovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.