Syn Špinarové šokuje: Drsné rozhodnutí ohledně zesnulé mámy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Syn Špinarové šokuje: Drsné rozhodnutí ohledně zesnulé mámy

Adam má po odchodu maminky v hlavě nicotu a prázdno. Nebral ji jen jako ženu, která mu dala život, ale i jako parťáka.
Adam má po odchodu maminky v hlavě nicotu a prázdno. Nebral ji jen jako ženu, která mu dala život, ale i jako parťáka. (Foto Aha! – Pavel Machatn, Martin Přibyl, Daniel Čenovský, Facebook.com )

Když vám zemře někdo blízký, vždy je to velmi bolestivé, o to více, pokud jsou to rodiče. Syn zesnulé zpěvačky Věry Špinarové (†65) a hudebníka Iva Pavlíka (†84) si ztrátu obou rodičů připomněl během přímého přenosu na předávání cen Český slavík Mattoni. 

Během vystoupení zpěvačky Markéty Konvičkové (23), která zazpívala jednu z nejznámějších písní Špinarové - Jednoho dne se vrátíš, běžel medailonek všech hudebníků, kteří letos odešli. Adam Pavlík (42) toto vystoupení prožíval velmi bolestivě. „Bylo to hodně emotivní. Ale nejhorší je, že tam člověk viděl nejen mámu, ale taky tátu a spoustu úžasných lidí, kteří odešli. Bylo to hodně smutné,“ řekl Pavlík Blesku.

Poté, co zemřela Špinarová, rozhodl se její syn nepokračovat v působení kapely. „Co se týče maminky, tak já to uzavřu koncertem v březnu, kdy naposledy zahraju její písničky a už se k nim nikdy nebudu vracet…Pro mě to bude uzavřená kapitola…“ řekl Pavlík Blesku. Pavlík sice končí s písněmi své maminky, ale hudbě se bude stále věnovat, jako producent. Společně se zpěvačkou Heidi Janků (55) chystají oživit její hity. Pavlík se tedy rozhodně v následujících měsících nudit nebude a přeje si, i když s obavami, aby ten následující rok byl lepší. „Každý rok, si vždy říkám, aby ten další byl lepší. Tenhle byl hrozný, takže si zase říkám, aby byl zase lepší. Ale já už mám strach si něco přát. Tento rok byl pro mne nejsmutnějším obdobím v mém životě a já doufám, že mě nic horšího momentálně nečeká,“ svěřil se Pavlík Blesku.

 Rozhovor s Adamem Pavlíkem si můžete pustit zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzery
28. 11. 2017 • 09:14

Blij si doma a neotravuj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.