Janečkova milenka Lilie: Kněžka se zvláštním posláním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janečkova milenka Lilie: Kněžka se zvláštním posláním!

Milenka Karla Janečka se nazývá kněžkou.
Milenka Karla Janečka se nazývá kněžkou. (Foto: Facebook, profimedia)

Ani svatba s Mariem miliardáře Janečka neodradila od jeho náklonnosti k mnohoženství. Dva roky po složení manželského slibu se o něj manželka musí dělit s Lilií Khousnoutdinovou. Když se ale člověk dozví o Lilii více, vůbec se nemůže Karlovi divit, že je jí tak zaujat.

Mnohoženství nebylo Karlu Janečkovi nikdy cizí, teď dva roky po svatbě s krásnou Mariem přiznal, že v jeho životě má místo i jiná žena. „Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ přiznal miliardář pro Luxury Prague Life.

Lilii, která se tituluje jako kněžka a na různých přednáškách radí ženám, jak poznat své tělo a věčnou extázi. A věčnou extázi přece chtějí poznat nejen ženy. Absolventka Oxfordu je matkou jednoho dítěte, ty Karlovy jí tedy jistě vadit nebudou. Jejich společná fotografie, kde Karel drží Lilii za bříško, mnohé napovídá…

 Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.