Karel Janeček a nová milenka! Svatba není překážkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milovník mnohoženství Janeček: Už v tom zase lítá! 2 roky po svatbě

Manželka prý zprávu o další ženě v Janečkově životě vzala dobře.
Manželka prý zprávu o další ženě v Janečkově životě vzala dobře. (Foto: Profimedia.cz)

Dva roky to vypadalo, že miliardář Karel Janeček našel ženu, která zkrotila jeho vášeň pro něžné pohlaví. Ale nezdařilo se, teď Janeček přiznal, jak to vzala jeho manželka, se kterou má malého synka.

Karel Janeček se pro monogamii nenarodil, o tom už se přesvědčila nejedna žena. Cvíli to vypadalo, že po boku krásné Mariem bude sekat latinu, ale ne. V rozhovoru pro Luxury Prague Life přiznal, že už několik měsíců má další ženu.

„Jsem pořád šťastně ženatý (smích). To ale neznamená, že bych byl monogamní. V současné době žiju ještě s jinou ženou a jsem šťastný,“ prozradil. „Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není ten typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ dodal Janeček.

Kdysi s tím, ale měla problém Jana Doleželová. Ta se o další ženě v jeho životě dozvěděla v průběhu televizního rozhovoru s TopStarem. „Vánoce jsem strávil s dětmi, bývalou manželkou, rodiči a Markétou,“ uvedl tehdy na kameru v přítomnosti Doleželové. „Markéta je žena, se kterou žiji posledních téměř šest let,“ dodal a modelky se tehdy pokoušely mrákoty, myslela totiž, že si miliardář dělá s Markétou srandu. Jejich rozchod na sebe tehdy nenechal dlouho čekat.

 Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
27. 10. 2017 • 22:06

je to jenom zrzava loutka se zahnutym klofakem , perko bude tenky krivy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.