Smutný režisér Policie Modrava: Přišel o krásnou členku štábu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smutný režisér Policie Modrava: Přišel o krásnou členku štábu...

Jaroslav Soukup už usedl ke stolu a píše další díly.
Jaroslav Soukup už usedl ke stolu a píše další díly. ( Foto TV Nova)

Na Šumavě se bude zase vraždit! Režisér veleúspěšného seriálu Policie Modrava Jaroslav Soukup (70) z toho ale má smíšené pocity. Rozhodlo se, že se bude natáčet třetí řada, ale on řeší problém. Přišel o svou pravou ruku. O nepostradatelného člena štábu ho připravil Michal Holán (33).

„Premiérové díly druhé řady seriálu Policie Modrava opět trhaly rekordy sledovanosti a znovu potvrdily status nejoblíbenějšího českého seriálu na televizních obrazovkách. „Není proto překvapením, že jsme se rozhodli pokračovat v této úspěšné spolupráci s panem režisérem Soukupem a diváci se mohou těšit na další premiérové díly, které pro ně chystáme,“ řekla Aha! za televizi Nova Alex Ruzek, ředitelka sekce programu. Režisér je sice nadšený, ale už teď řeší problém. A ten způsobila paradoxně další dobrá zpráva.

Představitel poručíka Votavy zvaného Jasnačka přivedl do jiného stavu režisérovu asistentku. A ta má rodit každým dnem. „Samozřejmě z toho mám obrovskou radost, ale Michal mě tím připravil o pravou ruku. Annamária byla má úžasná asistentka, která mi moc pomáhala. Těžko za ni budu hledat náhradu, protože teď bude na mateřské,“ posteskl si Soukup, který se už zase naplno ponořil do práce.

Výzva Deníku Aha!

Staňte se scenáristou kriminálky!

Režisér a zároveň scenárista kriminálek ze Šumavy už začal psát nové díly, ale protože je Policie Modrava o lidech a hlavně pro lidi, rozhodl se, že by se i diváci mohli na pohodové kriminálce, jak seriál nazývá, sami podílet. „Byl bych moc rád, kdyby mi diváci napsali své náměty na zajímavé kriminální případy, které bychom mohli použít v seriálu,“ přiznal Aha! s tím, že by měl zájem i o kuriózní případy z prostředí malých ordinací či veteriny. Seriál se totiž i v dalším pokračování bude držet hesla, že i když jde o detektivku, kde se vraždí, nikdy neteče krev proudem a divák by měl u seriálu příjemně vypnout a pobavit se. „Natáčet by se mohlo už příští rok,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj.


Své náměty na nové díly Policie Modrava pište na mail: aha@aha.cz.


Druhá série v číslech
4,5 měsíce trvalo natáčení druhé série
194 herců se objevilo v druhé řadě
5 měsíců zabraly přípravy dvojky
15 nocí musel absolvovat štáb a herci
1 kamera stačila na celé natáčení

Zajímavosti z natáčení

Celé natáčení probíhalo pouze v exteriérech. Ani jeden den není točený v ateliérech.
Nejdražší scéna byla ta, kde jsme museli postavit stodolu a nechat ji shořet.
Nejnáročnější natáčecí den bylo točení velké autonehody. Všichni se báli, aby se nikomu nic nestalo.

Nejvíc ze všeho se na place pila káva. Vypily se jí stovky litrů.

Na video z Policie Modrava se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zvonekdozahrady
16. 10. 2017 • 19:01

Hlavně to je pohoda, nádherný záběry Šumavy a též herci jsou skvělý.

stekajicikocka
16. 10. 2017 • 14:22

Já se na seriály už dávno nedívám. Možná, že se jedná o nějakou světlou vyjímku, a je to tedy někdy i škoda..../?/

jity
16. 10. 2017 • 12:29

Souhlasím s paní Radkou, ano je to krásná příroda, ale Šumava umí být i nehostinná, hlavně když zaprší, to potom nemůžete vyjít až tři dny. Přesto to tam včera bylo jasně řečeno když Soňa Norisová řekla Satoranskému podívejte se na tu nádheru. Seriál je natáčen jen při hezkém počasí a to tam dost často nebývá.

ivanak
16. 10. 2017 • 11:20

V dnešní době opravdu krásný seriál.Vždy se těším na další díl.Je v něm vkusně skloubeno i soukromí postav,myslím,že nemá konkurenci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.