Chudák Polívka: Vykecal si ZÁKAZ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chudák Polívka: Vykecal si ZÁKAZ!

Bolek Polívka (68)
Bolek Polívka (68) (T. Tran, D. Černovský)

Seznam žen, které herec a komik Bolek Polívka (68) okouzlil je poměrně pestrý. Stejně jako každý muž, tak i Bolek Polívka se rád pochlubí, ale s tím je teď konec. Před svou současnou partnerkou Marcelou Černou (47) a ženami svých kamarádů má herec zakázáno na své zážitky vzpomínat.

Herec Bolek Polívka prozradil, že při setkání s přáteli, kde jsou přítomné jeho nebo partnerky kamarádů, velmi dobře zvažuje, co zrovna řekne, aby se nedostal do nějakého problému. „Řeknu vám, že jsme celoživotní přátelé s Arnoštem Goldflamem. Vím o něm spoustu věcí a on toho zase ví hodně moc o mě. Jednou jsme seděli na terase, hezky v klidu a pokoji, káva střídala čaj, protože on už nepije. A Arnošt najednou říká: „Vzpomínáš, jak jsme, kamaráde...," a teď ta jeho Janička povídá: „Nevzpomínejte! Nebo se naseru!" okomentoval nečekanou scénu herec v magazínu Sedmička.

Pozor na pusu si herec ale určitě nemusí dávat před slovenskou filmovou legendou Emílií Vášáryovou (75). Jsou na stejné vlně.  „Opravdu se máme rádi. Ona má obrovský smyl pro humor a sebeironii. S ní je zábavný si povídat,“ svěřil se Bolek tamtéž.


Manžel na hodinu: Bolek Polívka žádá o ruku Evu Holubovou!
Video se připravuje ...




Přečtěte si
ivoadler
13. 10. 2017 • 18:15

No, hlavně, že to nemá vliv na funkci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.