ČEZ párty - Renée získal pouze Roman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

ČEZ párty - Renée získal pouze Roman!

Pouze generálnímu řediteli ČEZu Martinu Romanovi se podařilo získat krásnou Renée Zellweger jako hosta na firemní večírek.
Pouze generálnímu řediteli ČEZu Martinu Romanovi se podařilo získat krásnou Renée Zellweger jako hosta na firemní večírek. (Aha! – Marek Pátek)

KARLOVY VARY – Jen jednomu muži se podařilo přilákat na svou párty největší ženskou hvězdu festivalu Renée Zellweger (38). To štěstí měl generální ředitel ČEZu Martin Roman. Renée mu nedala košem! Ani prezident Václav Klaus (66) s chotí si nenechali ujít párty v honosném hotelu Imperial. A zatímco Klaus korzoval mezi přítomnými hosty, Livia (61) se uvelebila v křesílku a dávala oddechnout svým nohám.

Klausová potřebovala křeslo

Do hloučku dvou prezidentů a jejich manželek se v sobotu večer vklínila i herečka Tereza Brodská se svým manželem, fotografem Herbertem Slavíkem. Klaus i Bartoška však měli na starost hlavně Renée Zellweger, která na večírku málem uronila slzu. Tak moc byla dojatá z dirigenta Varhana Orchestroviče Bauera, který se svým orchestrem zpestřil párty společnosti ČEZ.

Jediné, čemu Renée ten večer nevěnovala moc svou pozornost, byl honosný raut. Před párty totiž absolvovala večeři se třemi muži – Václavem Klausem, Jiřím Bartoškou a animátorem Břetislavem Pojarem, kterému Renée v pátek večer předala cenu.

Večírku se zúčastnila i Světlana Nálepková se svým holandským přítelem Alexem, Miroslav Donutil se ani na krok nehnul od své manželky a žehlil si tak nedávný průšvih ze zlínského festivalu, kde byl sám a v noci lákal krásnou blondýnku do svého pokoje. Zpěvák Honza Kalousek zase všem ukazoval svou přítelkyni, právničku Karolínu, a okolo modelky Veroniky Vařekové se zase točil zcela jiný muž než na zahajovací párty. Závěr večírku už měla pevně ve svých rukou Ester Kočičková.

2.7.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.