Bridget Jones ve třetím díle: Poprvé štíhlá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bridget Jones ve třetím díle: Poprvé štíhlá!

2001: Renée Zellweger ve filmu Deník Bridget Jonesové.
2001: Renée Zellweger ve filmu Deník Bridget Jonesové. (Profimedia.cz)

Megaúspěšný film Deník Bridget Jonesové (2001) se dočká třetího pokračování!

V hlavní roli opět zazáří americká herečka Renée Zellweger (41), tentokrát ovšem bude ušetřena noční můry, která ji provázela natáčením druhého dílu – povinného tloustnutí! Zakomplexovaná Bridget tedy bude poprvé v historii štíhlá!

Renée si producenti pro roli Bridget Jonesové vybrali částečně právě díky její plnoštíhlé postavě. Po natočení úspěšného prvního filmu jim ovšem udělala čáru přes rozpočet – shodila 20 kilo a stala se z ní štíhlá kráska!

Tak dostala Renée jednoznačně na výběr: Buď zase ztloustneš, nebo s tebou nepočítáme! A tak jí nezbylo než rychle nabrat zpátky alespoň 14 kilo. Za dočasnou ztrátu sexy postavy však také dostala pořádně zaplaceno – za každé kilo navíc měla od producentů slíbenou odměnu v přepočtu 2 miliony Kč! Za Deník Bridget Jonesové 2: S rozumem v koncích (2004) ovšem inkasovala krásných 429 milionů Kč, »přibírací bonus« v celkové výši 28 milionů pro ni byl tedy jen příjemným kapesným...

V plánovaném třetím filmu samozřejmě nebudou chybět dva osudoví muži hrdinky – Oscarem ověnčený Colin Firth (50) a Hugh Grant (50). Z děje zatím scenáristé moc neprozradili, šušká se ovšem o tom, že Bridget přijde do jiného stavu! Který z okouzlujících padesátníků je otcem, by tedy mohlo být jednou z hlavních zápletek... Nezbývá než se nechat překvapit! Premiéra by mohla být už v druhé polovině letošního roku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.