TO NE! Smutná zpráva o Květě Fialové... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

TO NE! Smutná zpráva o Květě Fialové...

Zdravotní stav Květy Fialové (88) se ale prudce zhoršil a herečka musela být převezena na interní kardiologickou kliniku.
Zdravotní stav Květy Fialové (88) se ale prudce zhoršil a herečka musela být převezena na interní kardiologickou kliniku. (Foto Aha!: Dan Černovský, Alexandr Malachovský, Martin Přibyl)

Dva a půl roku bylo jejím domovem Alzheimercentrum. Zdravotní stav Květy Fialové (88) se ale prudce zhoršil a herečka musela být převezena na interní kardiologickou kliniku. Podle informací Aha! prý už ani nepřijímala potravu!

 „Poškození mozku Alzheimerovou chorobou se velice zhoršilo. Paní Fialová je na infuzích, mozek už nedokáže dát příkaz k přijímání potravy, ani verbální komunikaci. Je možné, že slyší, ale neodpovídá, na nic nereaguje,“ prozradil dobře informovaný zdroj, který si nepřeje být jmenován.

Největší strach o nemocnou maminku má pochopitelně dcera Zuzana Hášová (55). Včera za ní hned pospíchala do nemocnice. „Nerada bych hovořila o maminčině zdravotním stavu. Je to pro mě těžká situace, nezlobte se. Nebudu dávat žádné informace,“ potvrdila nám smutnou zprávu třesoucím se hlasem.

Přechodila infarkt

Na hereččině zdraví se měly podepsat také dávné srdeční potíže. V únoru 2015 přechodila infarkt! O měsíc později jí lékaři objevili Alzheimerovu chorobu a nemoc začala ovládat její mozek. Dcera jí kvůli častým výpadkům paměti proto musela umístit do Alzheimercentra v Průhonicích, kam jí chodily rozveselovat návštěvy. Začátkem září tam oslavila i své 88. narozeniny a pokřtila knihu svých receptů.

Na video s Fialovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
21. 9. 2017 • 16:48

Je stará! No a co?

6010
21. 9. 2017 • 13:36

No tak v jejím věku 88 let, se nelze vůbec divit, že je v takovém stavu.Má odžito a kdyby si jí Pán Bůh vzal, tak to bude nejlepší.Takový život stejně není k ničemu.Nebudu tady přát plné uzdravení, protože to by se stal zázrak.Tak přeji, ať paní Fialová trpí co nejméně a ať jí již z toho ti nahoře vysvobodí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.