Květa Fialová už zase uráží: Jak to schytal Gott? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Květa Fialová už zase uráží: Jak to schytal Gott?

Karla Gotta herečka dost nadzvedla
Karla Gotta herečka dost nadzvedla (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Zbyněk Pecák, Martin Hurda, Pavel Machan)

Pouští si opět pusu na špacír! Květa Fialová oslaví v pondělí 85. narozeniny, ale zmoudření nečekejte. Herečka se obula do exprezidenta Václava Klause (73). „Vypadá, jako když čuchá k hovnu,“ říká herečka. A Karla Gotta (75) nazvala kozou Lízou!

Nepoučila se ani po aféře s Vlastimilem Harapesem (68), o kterém v televizi prohlásila, že je »dost teplej«. Se svým kolegou a přítelem Josefem Kubáníkem sepsala knížku Květa Fialová pod křídly andělů a servítky si v ní nebere. „Miluju Vašíčka Havla. Ale každý není jako on. Zažila jsem Stalina, Gottwalda a teď i toho vola Klause,“ píše Fialová. „Nemám ho ráda, vypadá jako když čuchá k hovnu,“ upřesnila své pocity.


Pořádně vytočila i Karla Gotta (75). Když se setkali před přímým přenosem předávání Českých lvů v Lucerně, označila ho za kozu Lízu. „Pojď sem, milovaná kozo Lízo!“ volala na celé kolo. Slavíka tím nenadchla. A rozhodila ho ještě víc, když mu prozradila, že scénář večera ani neviděla. „Něco řekneme, neboj,“ chlácholila herečka Gotta. Ten si oddechl, až když přenos skončil.



Přečtěte si
cukrenka
12. 5. 2015 • 16:04

Slušné je neříkat co si myslím, ale v této době a v této společnosti to může být asi i přínosem. Sprostě se mluví v TV docela běžně. Morálka se pomalu uvolňuje už 50 let / šedesátá léta byla tzv sexuální revoluce/ Taktovuilgárně jako nyní u nás se před 40 lety mluvilo asi jen na Balkáně. Dnes se jim rovnáme, též tím klaněním se zlatému teleti... to ale žádný krok dopředu asi není, ale spíše naopak.

hufnagll
1. 9. 2014 • 03:18

Jen bych trochu poopravil poslední větu-Ostatně všichni nesdílíme stejne idioty,že

hufnagll
1. 9. 2014 • 03:15

Klaus nevypadá jako když čuchá k hovnu,on je to skutečný hovnař. Od přírody.To jste Květo uhádla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.