Zlomená Vondráčková: Táto, proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlomená Vondráčková: Táto, proč?

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Podávala mu ruku a dostala dýku do zad! V den, kdy Helena Vondráčková (60) měla namířeno do rodných Slatiňan oslavit své narozeniny s tátou Jiřím (86), který se zotavuje ze zranění zlomeného žebra, vyšel v jednom týdeníku právě s Vondráčkem rozhovor. A jeho obsah Helenu z tátovy náruče doslova vypráskal! Zlomená za ním neodjela.

„To jsem od táty dostala pěkný dárek k narozeninám. Nebudu to dál komentovat,“ zoufá si Helena. „Až z novin se druhý den dozvěděla, že u plánovaného setkání s otcem měl asistovat i její bratr. A ještě si k tomu přizval tisk, aby byl zase za hrdinu. S bratrem se ale po tom všem vidět nechce, byl to na ni podraz. Nechápe, proč to její táta udělal. Ztratil u ní veškerý morální kredit, a možná ji tím zapudil úplně. Nakonec do Slatiňan jela jen na maminčin hrob,“ říkají Helenini blízcí.

Rozhovor s Jiřím Vondráčkem seniorem, který další kolo sporů vyvolal, je totiž plný zloby na hlavu Helenina manžela Martina Michala. Tvrdí se v něm i to, že sama Helena za otcem až na kratičké výjimky nejezdí už několik let. Z každé věty jsou však podle zasvěcených cítit slova Helenina bratra Jirky (58), který šestaosmdesátiletému tátovi servíruje pouze ty »správné« informace. Jako by Helenin táta najednou zapomněl, jak u něj Helena před několika týdny strávila skoro celý víkend, spravovali spolu ruku v ruce sekačku a Helena posekala zahradu. Jako by zapomněl, že jej navštěvuje pravidelně. Jak to deník Aha! ví? Zatímco nešťastná zpěvačka se obrnila mlčením, na její obranu se konečně pozdvihl hlas její sestry Zdeny (68)! Hlas o to cennější, že přestože doteď mlčela, už se dál na bezpráví v rodině nedokázala dívat!


Exkluzivní vyjádření sestry Heleny a Jiřího Vondráčkových Zdeny Boudové čtěte už v zítřejším (28.6.2007) Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.