Řepka má plný mobil důkazů! Vladěna by se měla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Řepka má plný mobil důkazů! Vladěna by se měla…

Vlaďka Erbová s Tomášem Řepkou
Vlaďka Erbová s Tomášem Řepkou (Jindřich Starý)

Spory mezi Tomášem Řepkou a jeho exmanželkou Vlaďkou Erbovou neberou konce. Momentálně se nemohou dohodnout kvůli tomu, proč se Řepka nevídá se synem Marcusem. Svou exmanželku dokonce obviňuje ze lži!

Tomáš Řepka tvrdí, že mu Erbová brání ve styku se synem. „Zdůrazňuji, že mě můj bývalý manžel řadu měsíců nekontaktoval se žádostí o setkání se synem,“ řekla Blesku Erbová. Jenže podle fotbalisty je všechno jinak. „Vladimíra lže, ale to u ní není novinka. O kontakt s Marcusem se snažím systematicky měsíce. Je mi to upíráno. V mém mobilu jsou takových důkazů, zpráv bez odezvy, desítky. A mám na to i spousty svědků,“ tvrdí Blesku Řepka s tím, že synovi ani nemohl předat dárky k březnovým narozeninám.

Podle něj je exmanželka naštvaná kvůli jeho novému vztahu s blonďatou moderátorkou Kateřinou Kristelovou. „Vladěna by se měla starat o práci. Děti, a ne o mě, můj vztah a pomstu. Zlo přináší jenom zlo,“ uvedl Řepka. Ten také tvrdí, že jejich situace je nachlup stejná, jako s modelčiným prvním manželem Zdeňkem Bahenský, jediný rozdíl je podle ně v tom, že hokejista Slavie Praha nebyl tak slavný.

 Tomáš Řepka: Dcera mě seznámila s novým přítelem, bát se mě nemusí!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
josemu
8. 8. 2017 • 09:14

To jsme se nasmáli, když tato dvojice pěla na sebe chválu.Teď je na řadě zase hokejista.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.