Agáta Hanychová: Další skandál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Agáta Hanychová: Další skandál!

Agáta si nechávala mýt poprsí od neznámého porotce soutěže, na což všichni přítomní jen nechápavě zírali.
Agáta si nechávala mýt poprsí od neznámého porotce soutěže, na což všichni přítomní jen nechápavě zírali. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Komu není rady, tomu není pomoci! Tak toto přísloví přesně sedí na rozpustilou dceru herečky Veroniky Žilkové Agátu Hanychovou (21). Místo toho, aby se poučila ze skandálu, který způsobily její odvážné fotky v pánském časopise Playboy, tak si v pátek večer asi vysloužila další průšvih.

Zatímco dopoledne se kála u prezidenta Miss ČR Miloše Zapletala a zaplatila tučnou pokutu za fotky pro Playboy, na kterých jí byly vidět bradavky, tak večer řádila v diskotéce Hany Bany. Agáta totiž přijala nabídku od majitelů veřejného domu Sportbar Sugars, který organizuje své akce společně s pornočasopisem Leo, a zasedla v porotě soutěže 1. Velké klání krásných dívek v bahně. A prý si dokonce za svou přítomnost na této akci nechala zaplatit!

Modelka a druhá vicemiss ČR 2005 Agáta Hanychová už tento týden řešila velký problém se svými lechtivými fotografiemi v Playboyi, za které dostala tučnou pokutu a pokárání od šéfa soutěže Miss ČR Miloše Zapletala, který jejími fotografi emi, kde ukázala víc, než měla, nebyl vůbec potěšen. „Moc mě to poškodilo, protože Playboy otiskl i mé neautorizované fotky,“ bránila se Hanychová. Z průšvihu se ovšem rychle otřepala a hurá na další akci!

A přitom už tisková konference k 1. Velkému klání krásných dívek v bahně pořádaná v nočním podniku Sportbar Sugars pořádně nadzvedla Michaelu Maláčovou, šéfovou konkurenční České Miss. Když totiž zjistila, že se jí zúčastnila i její misska Lilian Sarah Fischerová (22), napařila jí deset tisíc korun pokuty s tím, že jí účast na samotné akci zakazuje. „Bylo to pro mne hodně nepříjemný. Rozhodně jako porotce v této soutěži nezasednu. Snažila jsem se to vysvětlit i paní Maláčové,“ svěřila se nám Česká vicemiss 2007 Fischerová.

To nekorunovaná královna divokých večírků Agáta si hlavu s ničím neláme a na akci nejen přišla, ale dokonce se usadila i v porotě. Prý si za to nechala i zaplatit! A že opět udělala Zapletalově Miss ČR pořádnou ostudu, jí nevadí. Navíc v době, kdy se televize Nova rozhoduje, že bude vysílat pouze přenos z jedné Miss – a tak pokud by vyhrála Zapletalova konkurentka Maláčová se svou Českou Miss, které se podobné skandály vyhýbají, byla by Miss ČR hodně oslabena a přišla i o řadu sponzorů. Může si proto Hanychová v tak krátké době dovolit další skandál?

„Nijak to neřešíme. Agátu zastupuje Czechoslovak models. S námi má pouze smlouvu, a to takovou, že se nesmí odhalovat na veřejnosti,“ řekla Nedělnímu Aha! tisková mluvčí Zapletalovy agentury Hana Srbová. Každopádně páteční večer v diskoklubu Hany Bany si »pařmenka« Agáta užila opravdu dostatečně. Vyzkoušela si bahenní zápasení, stačila se věnovat svému příteli Markovi a ještě si nechala mýt neznámým porotcem akce své poprsí, které tak mohli vidět všichni okolostojící... Nebylo to snad odhalení na veřejnosti? A nepřijde nakonec Agáta o korunku stejně jako Diana Kobzanová?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.