Yvetta Blanarovičová - Chce mít slavného přítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Yvetta Blanarovičová - Chce mít slavného přítele!

Blanarovičová a její přítel Marco Pillo obětují letní dovolenou a vyrazí za prací do Španělska, kde bude nadějný hudebník hrát.
Blanarovičová a její přítel Marco Pillo obětují letní dovolenou a vyrazí za prací do Španělska, kde bude nadějný hudebník hrát. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Yvetta Blanarovičová (43) se rozhodla, že ze svého přítele udělá hudební hvězdu. Nebude to mít ale jednoduché! „Vím, jak je těžké prorazit s tou jejich hudbou, ale když Marco a kluci v kapele jsou tak dobří hudebníci, a tak bych chtěla, aby se trochu víc proslavili,“ řekla deníku Aha! Blanarovičová.

Prvním krůčkem ke zviditelnění přítele Yvetty Blanarovičové Marka Pilla (28) bylo uspořádání křtu jeho nového cédéčka, které vydali s kapelou Gipsy Kings Revival. Do stylové restaurace La Scène sezvali ve čtvrtek večer své kamarády a hosty v čele s premiérem Mirkem Topolánkem a jeho těhotnou milenkou Lucií Talmanovou. Nechyběla ani herečka Sandra Nováková s přítelem, která se na sklonku večera vlnila v rytmu španělské hudby a vůbec jí nevadilo, že tančí bez svého milovaného muže.

Pro zviditelnění svého přítele udělá Yveta Blanarovičová skoro všechno. „Obětujeme letní dovolenou, sice vyrazíme do Španělska, ale pracovně. Marco tam bude pracovat a já ho samozřejmě budu doprovázet,“ poznamenala Blanarovičová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.