Manželka Jožo Ráže, se nemůže dočkat konce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželka Jožo Ráže, se nemůže dočkat konce!

Jožo se těší na konec Elánů. Ještě víc se ale prý těší jeho žena Bára.
Jožo se těší na konec Elánů. Ještě víc se ale prý těší jeho žena Bára. (Foto Aha! – Michal Protivanský)

Kapela Elán jde do důchodu. Jožo Ráž se rozhodl, že po oslavách 50. výročí kapely, opravdu skončí a budou si užívat zaslouženého odpočinku. To, že zpěvák pověsí svou kariéru na hřebík, těší především jeho manželku Barboru.

Rážova manželka Barbora se nemůže dočkat konce kapely Elán. Je totiž prý absolutní odpůrkyně popularity. ,,Nenávidí to snad ještě víc než já. Jak slyší o novinářích, zakope se do té nejhlubší díry, kterou najde. Nikoho nechce vidět, s nikým nechce mluvit. Proto jak můžeme, zatáhneme záclony, vypneme telefony, nalijeme si sklenku, zapálíme cigáro. To nám stačí,“ řekl Sedmičce Jožo Ráž. ,,Moje žena si to přeje už patnáct let. Čeká na to jak na spasení. Je to výborná ženská, světice. Chvála bohu, že jí mám,“ dodal.

,,Skončit se má v nejlepším. Mnozí umělci to přetahují, až to začíná být trapné. A to já nechci. Úplně zmizím.  A nebudu dělat nic,“ plánuje muzikant. Toto léto, ale Eláni ještě pár koncertů udělají. Čeká je například open air koncerty v Mikulově, v Plzni nebo například v Českých Budějovicích.

Na video s Rážem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.