Vágner Krainovou vytáčí: Prozradila čím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vágner Krainovou vytáčí: Prozradila čím!

Simona s manželem.
Simona s manželem. (Foto Facebook)

Hádka občas proběhne v každém manželství a nejinak je tomu u Simony Krainové a Karla Vágnera. Modelka prozradila, že jisté věci si musí před manželem dokonce schovávat. O co tedy jde?

Modelka Simona Krainová stále patří mezi vyhledávané tváře, ale to není jediný důvod, proč tolik dbá o vzhled i jako matka dvou dětí. „Sice jsem máma, ale žádná z žen přeci nemůže zapomínat, že je i žena, která se má líbit svému muži,“ uvedla pro šíp.denik.cz s tím, že to dělá i proto, aby její manžel Karel Vágner nekoukal po jiných ženských.

Jenže právě díky tomu, že tolik dbá o vzhled, dojde občas v jejich domácnosti k hádce. „Já mám v celém bytě rozmístěnou kosmetiku. Nepoužívám nic levného, takže se snažím to na sebe nepatlat po kilech,“ prozradila s tím, že její manžel to má v tomto směru jinak. „Rád používá moje oblíbené značky, až se z toho někdy pohádáme. Protože najednou můj oblíbený krém není,“ posteskla si Krainová .

Ale právě hádky bere Krainová jako koření jejich vztahu, protože dlouhé usmiřování jí baví. „Ale ta kosmetika mě opravdu dokáže vytočit,“ dodala.

Video: Simona Krainová na módní přehlídce

 



Přečtěte si
ivoadler
22. 5. 2017 • 19:29

Namatlám se, ještě než vstanu z postele. Vzhled mně živí. Nic jinýho neumím a tak na sebe musím dbát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.