Ťukněte si s celebritou! Herečka Mahulena Bočanová slaví 50 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ťukněte si s celebritou! Herečka Mahulena Bočanová slaví 50

Mahulena Bočanová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Mahulena Bočanová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.  (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, ara)

50. narozeniny dnes slaví herečka a moderátorka Mahulena Bočanová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Mahulena Bočanová je dcera významného českého architekta Jana Bočana. Na Pražské konzervatoři vystudovala v roce 1988 hudebně-dramatický obor. Po hostování v Národním divadle nastoupila do Činoherního klubu. Od roku 1997 spolupracuje i s divadelním souborem Háta. Zahrála si v dramatech Rozbitý džbán, Vassa nebo Dámský krejčí.


Výrazněji se Mahulena Bočanová předvedla v komediích Lucie, postrach ulice, Golet v údolí nebo v pohádkách Pták Ohnivák a Kouzelný měšec. Nejchytřejší princeznu si zkusila v rozprávce O nejchytřejší princezně, královnu Charlottu pak v příběhu O podezíravém králi. V TV Prima Mahulena Bočanová moderovala bulvární pořad Top Star.

V roce 2006 tančila v soutěži StarDance, kde později seděla i v odborné porotě. Objevila se i v seriálech Rodinná pouta, Vyprávěj či Všechny moje lásky. Herečka Mahulena Bočanová se také věnuje charitě nebo jezdí pomáhat na dětské hudební a taneční tábory. Manželství s podnikatelem Viktorem Mrázem, s nímž má dceru Mariánku, Mahuleně Bočanové nevyšlo. Rozvedli se roku 2011, a to po deseti letech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.