Chudák Kate… William vzal kramle s nemravou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chudák Kate… William vzal kramle s nemravou!

Kate Middleton z téhle události určitě není nadšená.
Kate Middleton z téhle události určitě není nadšená. (Foto: Facebook, Profimedia, Twitter, Glen Krohn, ara)

O konci manželství prince Williama a Kate Middletonové se spekuluje už delší dobu. A princovi, jak se zdá, to příliš nevadí. Jeho posledním »úletem« totiž jen přilil pověstný olej do ohně. S pohlednou top less modelkou se navíc nechal nachytat a vyfotit.

Když princ William nebo jeho brácha Harry vyrazí na pánskou jízdu, bývá z toho problém skoro vždycky. A poslední Williamův výlet do Švýcarska nedopadl jinak. Když si s partou kamarádů dost užili na lyžích, vyrazili do restaurace, kam dorazila i dámská společnost.

„Hoši si dali oběd a holky se přidaly k hromadě pití,“ píše britský deník Sun, který vypátral i to, že to nebyl jen tak nějaké holky. Jednou z nich byla i australská topless modelka  Sophie Jean Taylor (24). Ta si navíc do letoviska nepřijela jen tak zalyžovat, ale je zaměstnaná v hotelu Farinet. Ten Sophii a další krásky platí za to, aby rozjížděly večerní zábavu, nebo snad mají v popisu práce i něco jiného? S Williamem a jeho partou každopádně vydržela juchat až do rána.

A zatímco si William užíval s australskou kráskou, Kate Middletonová zůstala doma a hlídala jejich dvě malé děti. Je jasné, že tyhle snímky jí radost neudělají. Radost z nich nebude mít ani královna Alžběta II., protože byly pořízeny právě v den, kdy celá královská rodina slavila v Londýně Den Britského společenství národů a ten prý královna považuje za nejdůležitější ze svátků celé monarchie.

Jak šel čas s Kate Middletonovou se podívejte na našem videu...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.