Vévodkyně Kate: Téhle ženě zničila život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vévodkyně Kate: Téhle ženě zničila život!

Kate Middleton
Kate Middleton (Foto: ara)

Začalo to nevinně. Kate Middleton (35) jednoho dne oblékla šaty od neznámé návrhářky. Co její čin způsobil, si nikdo nedokázal představit…

 

Psal se 16. listopad 2010. Princ William a jeho vyvolená se rozhodli oznámit zásnuby. Kate se přitom na veřejnosti objevila v tmavě modrých šatech od prakticky neznámé značky Issa. Návrhářka v té době krachovala, díky vévodkyni nastal obrat o 180 stupňů.

„Nevěděla jsem, že si na sebe vezme tyhle šaty. Oznámil mi to až kamarád. A odpoledne začaly zuřivě vyzvánět telefony," prohlásila podle Sedmičky návrhářka. Šaty, které měla na skladu, zmizely během pěti minut. Následující týdny je kupovaly ženy ve více než čtyřiceti zemích světa.

Obrovský boom paradoxně značce vůbec nepomohl. Takový zájem nikdo nečekal. Návrhářka od banky nezískala peníze a zoufale sháněla investora. Nakonec musela více než polovinu akcií prodat a vzdala se pozice kreativní ředitelky. Trvalo pouhé dva roky, než firma skončila úplně.

„Odešla jsem, protože už jsem to nemohla vydržet. Byla jsem tak vystresovaná, že jsem zešedivěla a začaly mi padat vlasy. Ten konec mě zlomil. Měla jsem skvělý obchod, který jsem sama budovala více než deset let. Sledovat ten úpadek bylo zdrcující. Dva roky jsem nebylo schopná nic navrhnout. Bolelo mě to," svěřila se návrhářka, která se ke své profesi nakonec vrátila. Nyní má novou značku Dhela.



Přečtěte si
-bello-
13. 3. 2017 • 22:06

zamlzena ona je Brazilka a už jednou byla ve finanční krizi.Pak přišla Kate Middletona a vyprodala jí sklady, jenže ani to nepomohlo a ona neměla na další výrobu, tak pak ve finále prodala 51 podílu Egypťance - mladé 19 leté holce a tím pak zkrachovala úplně někdy před 4 lety.Teď má novou značku, obleky ale šijí v Číně!!! Ona je jen jako designer.

-bello-
13. 3. 2017 • 21:51

No tě pic!Kdo ten článek dával dohromady? Neznámá značka Issa ?Ježíži, dávno před Kate Middletone měly šaty Issa např. Madona, Scarlett Johansson, Jenifer Lopez a půl dalšího světa šoubýzu.

eva666
13. 3. 2017 • 11:51

Opět další blábol autora s IQ houpacího koně. Čte to vůbec po sobě? Ostuuuuuuuuuuda!!!!!!!!!!!!

elzbet1
13. 3. 2017 • 01:23

Tak tohle napsal snad schizofrenik se zvláštní školou!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.