Milovník žen Slováček (73): Vážná infekční nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milovník žen Slováček (73): Vážná infekční nemoc!

Felix Slováček trpěl jako zvíře.
Felix Slováček trpěl jako zvíře. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Manžel Dády Patrasové (60) Felix Slováček (73) žije kvůli provalené nevěře poslední tři roky ve stálém stresu. To je přímo živná půda pro hrozivé infekce. „Měl jsem v noze růži,“ prozradil muzikant, která infekční choroba ho napadla.

Nemoc mu zkazila Vánoce. Slováček měl hodně nahnáno, protože lékaři nemohli hned napoprvé diagnostikovat jeho problém. „Vystupoval jsem před Vánoci v Popradu a strašně mě bolela noha. Nedalo se to skoro vydržet,“ postěžoval si Felix. Při hraní jak na klarinet, tak na saxofon musí stát. „Šel jsem raději do místní nemocnice. Lékaři mi řekli, že jde o dnu,“ popisuje martýrium hudebník, který bývá vidět ve společnosti o 40 let mladší Lucie Gelemové.

Dna to, bohužel, nebyla, a proto se taky nedostavila kýžená úleva. „Na Štědrý den jsem se vrátil ze Slovenska domů a rovnou jel do vojenské nemocnice. Noha bolela čím dál víc,“ postěžoval si Slováček. Lékaři v ÚVN se domnívali, že může jít o flegmónu a napsali Felixovi antibiotika. Nezabrala. Za další dva dny jel Slováček do třetí nemocnice.

Tentokrát do Vinohradské, kterou má od vily coby kamenem dohodil. „Skončil jsem na kožním oddělení, kde zjistili, že mám růži. Dostal jsem další dvojitá antibiotika. Dobral jsem je před pár dny. Je mi už dobře,“ uzavřel stesky Slováček. Snad si uvědomil, že růže vzniká z nezdravého životního stylu. A také skutečnost, že mohl lidi kolem sebe touto chorobou nakazit. Je totiž přenosná a nakažlivá...

Co je růže
Růže je nebezpečné akutní infekční povrchové onemocnění kůže, jehož původci jsou v drtivé většině případů bakterie z rodu streptokoků. Predispozicí je také nezdravý životní styl, HIV infekce, nefrotický syndrom či metabolická onemocnění jako je cukrovka.

Flegmóna...
...je neohraničený bakteriální zánět šířící se měkkými tkáněmi. Končetina oteče a zrudne. Flegmóna vyžaduje léčbu antibiotiky a často i chirurgické ošetření. V případě, že se léčba zanedbá či přijde pozdě, může postižený o končetinu přijít.



Přečtěte si
oldedek
6. 2. 2017 • 12:54

Hele Felix a není to moribundum tripilíz ?!?

britva
6. 2. 2017 • 09:54

hlavně, že nedostal růži do žaluda

henes
6. 2. 2017 • 07:47

- 73 neni zadny duvod pro zdravotni problemy Přestaň fetovat,jasný?

-bello-
5. 2. 2017 • 19:53

Zahlídla jsem někde na AHA čerstvý článek o Pohlreichové a jak ta blbka změnila stravu, medituje, dělá očistu a to všechno kvůli rakovině.No a samozřejmě, že si Pohlreichovi objednali u Šmuclerové zákaz diskuze.. Pohlreichová coby sééélebrita ? Dospělá ženská, co si natočí vožralá jak doga sex s 16 letým klukem a ten si ji pověsí na fcb jako exota.Tě pic, sélebrita zblitka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.