Tohle Madonna přepískla, skončí v base? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tohle Madonna přepískla, skončí v base?

Budou Madonnu vyšetřovat jako teroristku?
Budou Madonnu vyšetřovat jako teroristku? (Foto: ČTK, Reuters)

„Jsem pobouřená. Zatraceně často pomýšlím na vyhození Bílého domu do povětří, ale vím, že by to nic nezměnilo.“ Těmito slovy Madonna (58) oslovila statisíce lidí. Nedomyslela už, že se tím může dostat do pořádného problému s americkými úřady!

„Vítejte v revoluci lásky. V povstání. Za to, abychom odmítly akceptovat tento nový věk tyranie,“ zahájila americká zpěvačka svůj proslov před půmilionovým davem žen protestujících ve Washingtonu proti novému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi (70).

V rámci své úderné řeči se ale rozvášnila natolik, že došlo i na vulgární výrazy: „Pro ty, co nás jen pomlouvají a nevěří, že tento pochod k něčemu bude, mám jasný vzkaz: táhněte do p**ele! Táhněte do p**ele!“ Ty pobouřily maximálně pár puritánů, ale chvíli poté pronesla větu, kterou bude muset vysvětlovat ještě dlouho: „Zatraceně často pomýšlím na vyhození Bílého domu do povětří.“

Přestože už v tu chvíli bylo zřejmé, že se jednalo o nadsázku, tajné služby se kontroverzním výrokem budou muset zabývat! „Tajné složky o Madonnině výroku vědí a zahájí vyšetřování, definitivní rozhodnutí o případné žalobě ale bude na státním zastupitelství,“ sdělil mluvčí tajné služby USA. Zpěvačka se od té doby hájí na Instagramu: „Všichni jistě víte, že nemám v úmyslu vyhazovat Bílý dům do vzduchu. Byla to metafora,“ vyjádřila se k aféře.

Reakce Trumpa
„Sledoval jsem ty demonstrace ale nemůžu se zbavit dojmu, že volby byly nedávno! Proč tito lidé nešli volit? Celebrity v celé věci způsobily velkou paseku...“



Přečtěte si
fizi
30. 1. 2017 • 12:22

anka-máte naprostou pravdu,ani Vy,ani taková nula jako je Madona,nemohou normálně myslícího člověka urazit.

jity
30. 1. 2017 • 09:06

Ano na 60 vypadá dobře. Bára Basiková o ni prohlásila, že prý neumí zpívat, jen to jen komerční divadlo. Kariéru udělala to je pravda, ale holt je to věc vkusu. Me se nikdy nelíbila, ale to je jen můj dojem.

st.rec
30. 1. 2017 • 07:33

Skandály,nahota,pobuřování na koncertech kde se málo hraje a zpívá,ale hoří kříže-to je teda umění...

anka
30. 1. 2017 • 00:15

Na 60 letou zenskou vypada skvele, udelala skvelou karieru a porad se drzi. Obdivuhodna zenska, a akorat nula, co v zivote nedokazala vubec nic, dokaze takoveto lidi urazet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.