Šlang Csáková práskla, jak úspěšně shodila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šlang Csáková práskla, jak úspěšně shodila!

Ilona Csáková je teď kočka!
Ilona Csáková je teď kočka! (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan)

Ilona Csáková (46) byla vždy krásná žena, trápí ji ale váhové výkyvy. Zpěvačka zkoušela všechno možné. Její současná dieta nicméně funguje bezvadně!

Dvojnásobná maminka Ilona Csáková se po porodu vždy potýkala s výraznou nadváhou. „Poprvé jsem přibrala pětadvacet kilo, podruhé dvaadvacet. A nebylo snadné se jich zbavit,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro OnaDnes.

„Váhové výkyvy máme v rodině. Jakmile si trošku povolím uzdu, kila letí nahoru, protože nejsem úplně disciplinovaná. Kdybych měla mluvit o své celoživotní souputnici, tak to bude určitě dieta. Vyzkoušela jsem jich mraky, včetně hladovění. S odstupem času pochopitelně vím, že to je ta největší blbost, co jsem mohla udělat, protože člověk si může rozhasit metabolismus a je hrozně těžké ho pak přivést do normálu,“ sypala si Csáková popel na hlavu.

Ilona momentálně drží dietu, kterou si nehuntuje organismus a navíc prý skutečně funguje. „Nedávno jsem vysadila mouku. Miluju pečivo, jenomže ženám po čtyřicítce prý mouka nedělá dobře,“ říká zpěvačka s tím, že se jí daří pomalu hubnout. Ke správné dietě patří i pohyb. „Po druhém synovi jsem měla navíc rozhozená záda, tak jsem začala pravidelně dvakrát týdně chodit na pilates. Vynechávám jen, když jsem na cestách. Už se mi to daří čtyři roky, díky šikovné trenérce, se kterou řeším i životosprávu,“ dodala Csáková, která je se svou nynější postavou spokojená.



Přečtěte si
antonuis.j
6. 2. 2017 • 15:04

Ilona je moc hezká ženská, sluší jí to vždycky, kilo sem, kilo tam. Není tuctová, má jiskru, navíc je moc milá a sympatická a hezky se poslouchá, má parádní sametový hlas... Vždycky jsem jí fandil, už v Lauře... kam se na ni hrabou kuňkalky obecné vyzáblé a přešité!

-bello-
5. 2. 2017 • 15:18

ona má krátký krk, bohužel i Havlová Veškrnová to tak má

ararat
5. 2. 2017 • 12:07

Alena Ponistova ararat taká ostravská šmudla od metly mě neurazí,ráda mám tvé komentáře.Ty se ani neukazuješ,aby čtenářům nesmrděl počítač,stačí když smrdíš v Ostravě To se mi líbí · Odpovědět · 2 hod Inka Elena Hromasová · Praha Paní Aleno, myslím, ani nestojí za to reagovat na ararat...to znáte, že ? Bav se s volem o sobotě, když ho v pátek zabijí...) +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Hromasová tak nereaguj,ale je evidentní,že tě něco provokuje viď.To je v pořádku,vidím,že jsi stejně infantilní...ale tvoje věc.Nebýt AHA tak se člověk ani nepobaví.Ale ukazuji neboj,jenom jsi tak hloupá,že mě nenajdeš,nemáš na to mozek,jsi určená jenom na ty záchodky,k ničem nesloužíš a nejsi k ničemu užitečná,koneckonců,jsi neškodný blázen na AHA k ničemu se mimo wc nehodíš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.